Kevin De Bruyne uit Middelkerke supportert voor naamgenoot en Rode Duivels: “Jammer genoeg nog nooit per ongeluk loonstrookje ontvangen” 

Net als heel wat Vlamingen supportert Kevin De Bruyne uit Middelkerke volop voor de Rode Duivels op het EK in Duitsland. Niet die bekende middenvelder en zélf Rode Duivel, maar wel zijn naamgenoot uit Middelkerke. "Ik word tijdens dit EK dagelijks aangesproken over mijn naam", vertelt hij aan Radio2. 

Meer krantenkoppen in België

“De drugsmarkt ent zich niet uitsluitend op Antwerpen”: krijgen we straks ook drugsgeweld in onze kleinere steden?

Van drugsgeweld kijken ze in Antwerpen en in Brussel allang niet meer op, maar in Sint-Niklaas daverden de inwoners afgelopen nacht letterlijk uit hun bed na een explosie waarbij een link naar de drugswereld wordt vermoed. Moet ook de rest van Vlaanderen rekening houden met meer drugsgeweld? Jelle Janssens, hoofddocent strafrecht en criminologie (UGent), voorspelt.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Krijgt Dimitri Vegas Vin Diesel naast zich op Tomorrowland? “Onze eerste single heeft 100 miljoen views, dat moeten we vieren”

Hollywoodster Vin Diesel (57) als verrassing op twintig jaar Tomorrowland. Als het van de acteur afhangt, brengt hij zijn single ‘Don’t Stop The Music’ samen met onze Dimitri Vegas (42) live op het podium in Boom. “Vin wil een carrière uitbouwen in de muziek en hij ís in Europa momenteel voor zijn nieuwe film. Dus de kans bestaat”, onthult Vegas

Lees meer »

Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert

Christelle Vandermaes en Gilbert Vonck vierden op vrijdag 12 juli hun gouden huwelijk. Net vijftig jaar daarvoor, op 12 juli 1974, traden ze in het huwelijk.
The post Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dokter Trump geeft update over herstel na moordaanslag: “De kogel was minder dan 0,5 centimeter verwijderd van zijn hoofd”

Een halve centimeter. Zoveel heeft het gescheeld of de kogel die het oor van Amerikaans ex-president Donald Trump raakte, had zich in zijn schedel geboord. Dat zegt Ronny Jackson Jr, die tijdens Trump’s presidentschap zijn persoonlijke dokter was, in een brief aan het Huis van Afgevaardigden. Daarin geeft hij de Amerikaanse burgers een update over de toestand van Trump, en

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Ook Obama en Pelosi zouden nu twijfelen over kandidatuur van Joe Biden – “Mogelijk beslist hij dit weekend om uit de race te stappen”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie

Het nieuwste pilootproject ‘Junior Lifeguards’, een samenwerking met verzekeraar AXA Belgium, Stad Nieuwpoort en IKW, zet sterk in op strandveiligheid. Kinderen tussen 8 en 16 jaar worden spelenderwijs vertrouwd gemaakt met enkele basisbeginselen van strandbewustzijn, strand- en waterveiligheid en EHBO.
The post Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Negen uur slaap per nacht, geen zonlicht en dagelijks wodka-tonic: zo blijft ontwerpster Vera Wang (75) eeuwig jong

Je zou het haast niet geloven, maar Vera Wang heeft onlangs haar 75e verjaardag gevierd. Ondanks haar leeftijd straalt de Amerikaanse modeontwerpster nog steeds jeugdigheid uit. Ze ziet er met gemak 20 jaar jonger uit, naar eigen zeggen “zonder de hulp van Zwitserse klinieken, botox of andere ingrepen”. ‘Story’ kijkt terug op haar glansrijke carrière en haar opmerkelijke gewoontes om

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Lichamen van twee gijzelaars teruggebracht naar Israël – Netanyahu in VS: “Voor Israël is elke dode burger een tragedie, voor Hamas een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »