Kevin De Bruyne uit Middelkerke supportert voor naamgenoot en Rode Duivels: “Jammer genoeg nog nooit per ongeluk loonstrookje ontvangen” 

Net als heel wat Vlamingen supportert Kevin De Bruyne uit Middelkerke volop voor de Rode Duivels op het EK in Duitsland. Niet die bekende middenvelder en zélf Rode Duivel, maar wel zijn naamgenoot uit Middelkerke. "Ik word tijdens dit EK dagelijks aangesproken over mijn naam", vertelt hij aan Radio2. 

Meer krantenkoppen in België

Annelies Gevaert is sluitstuk van lijst Oostrozebeke.nu, dat als eerste partij haar volledige lijst prijsgeeft

De Oostrozebekenaren hebben straks bij de gemeenteraadsverkiezingen de keuze om te stemmen op kandidaten van drie deelnemende partijen. Alleen pakte nog geen enkele deelnemende partij uit met haar volledige lijst. Oostrozebeke.nu of de lijst van burgemeester Luc Derudder gaf zopas te kennen dat de lijst rond is en dat de laatste kandidaat om de lijst te vervolledigen bekend is. Die

Lees meer »

Rel na lied op Argentijnse spelersbus: geviseerde Fransen dienen klacht in, filmende Fernandez krijgt het aan de stok met eigen ploegmaats

Nog meer commotie na de Copa América. Er is veel te doen rond een lied dat de Argentijnse spelers op de bus na hun eindzege tegen Colombia zongen. In de tekst worden de Afrikaanse roots van het Franse nationale team bespot – een lied dat teruggaat tot de WK-finale van 2022. De beelden werden live uitgezonden op Instagram en zorgen

Lees meer »

Expo Belgische Sectie Royal Navy tijdens WOII & Operatie Dynamo over verleden en toekomst van de marine

De nieuwe tentoonstelling in Cultuurhuis De Scharbiellie in De Panne blikt terug op de geschiedenis van de Belgische Sectie van de Royal Navy tijdens WOII, met extra aandacht voor hoe De Panne nauw betrokken was bij Operatie Dynamo. Deze expo werd georganiseerd door het lokaal bestuur van De Panne, in samenwerking met de Marinecomponent van de Belgische Defensie en ex-marinier

Lees meer »

“Elon Musk wil Trump steunen met 45 miljoen dollar per maand”

De Amerikaanse miljardair Elon Musk, de rijkste man op aarde, is van plan om ongeveer 45 miljoen dollar – ruim 41 miljoen euro – per maand te geven aan America PAC, een actiecomité dat de presidentscampagne steunt van de Republikein Donald Trump. Dat schrijft de Amerikaanse krant The Wall Street Journal.

Lees meer »

Meunier dicht bij transfer naar Lille, Trabzonspor dreigt met klacht tegen speler én Franse club: “Hebben advocaten ingehuurd”

Thomas Meunier (32) is op weg naar Ligue 1-club Lille. Gisteren raakte al bekend dat de Rode Duivel zijn verbintenis had verbroken bij Trabzonspor, waar hij nog tot de zomer van 2025 onder contract lag . Meunier maakte gebruik van een exitclausule in zijn contract om Turkije te verlaten, Trabzonspor is ‘not amused’ en dreigt met rechtszaken.

Lees meer »

De Grote Peiling wijst uit: vertrouwen in prinses Elisabeth stijgt sterk, maar niet elke royal scoort even goed

Hoeveel vertrouwen heeft de Belg in koning Filip? Wanneer moet kroonprinses Elisabeth koningin worden? En moet de koning een rol spelen bij de vorming van de regering? Het Laatste Nieuws deed samen met VTM NIEUWS en RTL onderzoek naar de populariteit van ons koningshuis. En wat blijkt? Koning Filip is geslaagd op zijn rapport, maar er is duidelijk nog werk

Lees meer »