‘Inside Out 2′ breekt record: succesvolste animatiefilm ter wereld na eerste weekend

De nieuwe film ‘Inside Out 2′ van animatiestudio Pixar voor Disney heeft meteen een record gebroken. Tijdens het openingsweekend bracht de film maar liefst 140 miljoen dollar op (meer dan 128 miljoen euro). Hiermee heeft het de animatiefilm met het beste openingsweekend wereldwijd verbroken en ‘Frozen 2′ van de troon gestoten, die na het openingsweekend een opbrengst van 135 miljoen dollar (124 miljoen euro) had. 

Meer krantenkoppen in België

Mieke (47) en Eva (37) verhuizen met frituur naar nieuw pand… en veranderen meteen ook naam: “Iedereen noemde ons toch al ‘t Smoefel”

Frituur ’t Smoefelhuisje wordt frituur ’t Smoefel, in een nieuw pand, slechts enkele huizen verderop. Daarbij vallen zowel het interieur als de kaart op. De frituur van Mieke Vanlanduyt (47) en Eva Beirens (37) innoveert al sinds 2015 met een volledig onlinegerichte werking en doet dat nu opnieuw.
The post Mieke (47) en Eva (37) verhuizen met frituur naar

Lees meer »

Winnaars fotowedstrijd Kortrik Olympic openen tentoonstelling

In april lanceerde Team Sport een fotowedstrijd om de campagne ‘Kortrijk Olympic’ af te trappen. Het doel van de wedstrijd was om alle inwoners van Kortrijk enthousiast te maken voor de Olympische Spelen die dit jaar in Parijs plaatsvinden. De winnende foto’s worden tijdens de zomermaanden tentoongesteld op de Sportcampus Lange Munte.
The post Winnaars fotowedstrijd Kortrik Olympic openen

Lees meer »

Etsatelier voor UiTPAS-houders tijdens expo ‘Oostende, Ensors denkbeeldige paradijs’

Naar aanleiding van de lopende expo ‘Oostende, Ensors denkbeeldige paradijs’ in de Venetiaanse Gaanderijen demonstreren Roland De Winter, Pieter Denuwelaere en Herman Van Snick, drie professionele grafici, tijdens een aantal sessies hoe destijds de etsen van de meester van de maskers gedrukt werden.
The post Etsatelier voor UiTPAS-houders tijdens expo ‘Oostende, Ensors denkbeeldige paradijs’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als ik president was geweest, was de oorlog tussen Rusland en Oekraïne nooit gebeurd”: Donald Trump aanvaardt nominatie en blikt terug op aanslag

Met een showworstelaar, een evangelist en een rockmuzikant maakten de Republikeinen vannacht een grote show van hun nationale partijbijeenkomst, ruim voordat Donald Trump het podium betrad. Die stelde de aanwezigen, in zijn eerste toespraak sinds de moordaanslag, “de vier meest glorieuze jaren” in het vooruitzicht.

Lees meer »