Hij keek naar verschrikkelijke beelden van kindermisbruik en klaagde over de slechte Wifi: hoe musicalacteur Reuben D.B. totaal ontspoorde

Haast altijd drugs, een getraumatiseerde jeugd en veel zelfhaat. Dat maakte van musical- en stemacteur Reuben D.B. (35) een hopeloos getroebleerde geest die beelden van seksueel misbruik van baby’s streamde. Intensieve therapie moet hem van zijn “pornobrein” afhelpen en voor een gevangenisstraf van dertig maanden behoeden.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe Vlaamse school op Bierenbergsite in Sint-Genesius-Rode: “We geven het terug aan de Vlaamse gemeenschap”

Er komt een nieuwe school van het Gemeenschapsonderwijs op de Bierenbergsite in Sint-Genesius-Rode. Al 20 jaar staan daar gebouwen van de VUB en ULB leeg. Vroeger was het de campus biotechnologie en chemie. Minister van onderwijs Ben Weyts geeft nu 4 miljoen euro steun om het terrein aan te kopen. "We willen de Vlaamse aanwezigheid in de faciliteitengemeente versterken, de

Lees meer »

Vrachtwagenchauffeur overleden bij tragisch ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is vrijdagavond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.
The post Vrachtwagenchauffeur overleden bij tragisch ongeval in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee winkeldieven na achtervolging ingerekend in Kortrijk

De Brugse onderzoeksrechter heeft twee Fransen aangehouden op verdenking van een reeks winkeldiefstallen in Bredene. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De parfumdieven werden dinsdagavond na een achtervolging ingerekend in Kortrijk.
The post Twee winkeldieven na achtervolging ingerekend in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »