“Hij kampte al langer met psychische problemen”: dit weten we al over man die met pikhouweel opdook bij Nederlands EK-fandorp in Hamburg

De 39-jarige man die zondag in het Duitse Hamburg nabij het Nederlandse EK-fandorp opdook met een pikhouweel en een molotovcocktail, had zijn aanval op voorhand aangekondigd. Dat meldt de Duitse krant Bild. De man zou al langer met psychische problemen kampen.

 

Meer krantenkoppen in België

Beruchte klimaatactivist verstoort live-uitzending van EK voetbal en probeert zich vast te lijmen aan tafel

De beruchte klimaatactivist Wouter Mouton (46) heeft weer toegeslagen. Tijdens de live-uitzending van Sporza over de EK-match Nederland – Engeland probeerde hij zich vast te lijmen aan de presentatietafel tijdens de voorbeschouwing van Imke Courtois en co. Volgens Mouton was het niet alleen een actie voor het klimaat, maar ook tegen de VRT. “De VRT stelt niet de juiste prioriteiten

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND (wo, 21u). Koeman kan rekenen op volledige selectie, kiest hij voor Weghorst of Depay in de spits?

Woensdag maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. De match wordt gespeeld in Dortmund, en wordt in goede banen geleid door Felix Zwayer. Geen onbelangrijk detail: Bellingham beschuldigde hem in 2021 indirect van omkoping. Plaatst Oranje zich voor een eerste EK-finale sinds 1988? Of mag Engeland zich opmaken voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

CODE GEEL voor onweer: zal het morgen opnieuw even fel tekeer gaan als dinsdag? “Ook na weekend kans op donder en bliksem”

Een wisselvallig weerbeeld domineert momenteel onze zomer. Af en toe breekt het mooie zomerweer erdoor met wat zon en warmte, maar al snel volgt er dan gedonder en gebliksem. Zo zorgde zwaar onweer dinsdag voor heel wat overlast met wind- en waterschade. Morgen trekt er opnieuw onweer over ons land heen. En ook volgende week lijkt het prijs te zijn.

Lees meer »

“Ooit zal ik mijn portie ellende wel krijgen”: Linda de Mol voorspelde al dat ze heel wat tegenslagen op haar pad zou vinden

Bij onze noorderburen staat Linda de Mol al decennialang bekend als onaantastbare televisiekoningin. Maar terwijl ze op professioneel vlak de successen aan elkaar reeg, was het leven privé niet bepaald mild voor haar. Nu ze haar zestigste verjaardag viert, blikt Story NL terug op de tegenslagen die Linda de voorbije jaren tegenkwam. Van verschillende liefdesbreuken over overspel tot die afperszaak.

Lees meer »

Tom De Cock scoort opnieuw als auteur : “Uitgeverijen in twaalf landen bekijken of ze het boek willen vertalen”

Tom De Cock (40) is niet alleen de herkenbare radiostem van Qmusic, maar inmiddels ook een geprezen auteur. Met zijn boekenreeks ‘Lily’ blijft hij keer op keer succes oogsten. Eerder sleepte hij bij onze noorderburen al een literatuurprijs in de wacht. En ook zijn nieuwe en derde boek, ‘Lily: Staal’ – dat hij begin deze maand uitbracht – slaat direct

Lees meer »

Gewürztraminer van Beerbosch in Gault&Millau

In de nieuwe editie van de Gault&Millau Belgische Wijngids staat voor het eerst een wijn van domein Beerbosch in Sint-Denijs met Veerle Verrue en Arne Pannecoucque als bezielers.
The post Gewürztraminer van Beerbosch in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Koningin van de Kantoren’ over opvolgingsstrijd in familiebedrijf: “Mijn zoon is voor de concurrentie gaan werken, zo meedogenloos is de competitie”

Bij het grote publiek doet haar naam misschien geen belletje rinkelen, maar de leading leady van de vastgoedsector Ingrid Ceusters (70) heeft een levensloop zoals er geen twee zijn. Nu geeft ze de fakkel door. En spreekt ze uitzonderlijk met de pers, óók over de familieruzie die haar gezin uiteenrukte. “Als de ene niet meer met de andere door dezelfde

Lees meer »

Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende

Bij een verkeersongeval is donderdagochtend in Oostende een 77-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat bevestigt de lokale politiezone Oostende. Het slachtoffer werd aangereden door een wagen die een oprit verliet.
The post Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »