Extra tickets voor Rammstein in Oostende op 27 en 28 juni te koop

Greep je naast een ticket voor de uitverkochte shows van de Duitse metalband Rammstein in Oostende? Goed nieuws! Er zijn extra tickets beschikbaar voor de concerten op 27 en 28 juni in Park Nieuwe Koers. Wees er snel bij, want ze zijn vanaf nu te koop. 

Meer krantenkoppen in België

Sportgedicht van Brugse stadsschrijver Lara Taveirne prijkt op muur van Badengebouw in Zeebrugge: badminzonnen of ijsjeshockey?

Op vraag van de stedelijke sportdienst heeft de Brugse stadsschrijver Lara Taveirne een gedicht geschreven over sport. Het stadsgedicht hangt deze zomer op de zijmuur van het Badengebouw op de zeedijk in Zeebrugge.
The post Sportgedicht van Brugse stadsschrijver Lara Taveirne prijkt op muur van Badengebouw in Zeebrugge: badminzonnen of ijsjeshockey? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laatste dag Patisserie Courcelles: “Besef nog niet dat het gedaan is”

Enkele traantjes bij personeel en klanten maandag 15 juli, de laatste dag van Patisserie Courcelles in de Doorniksestraat. Na bijna 37 jaar sluit de warme bakker, een vaste waarde in het stadscentrum, de deuren. “Veel mensen komen voor een laatste keer. Ze stonden zelfs tot ver buiten aan te schuiven afgelopen weekend. Dat apprecieer ik enorm”, zegt zaakvoerder Valérie Demey

Lees meer »

“Ik beloofde als kind dat ik hier zou spelen”: hoe Mbappé met miniatuurversie van Bernabéu Real-aanhang nóg maar eens betoverd

Real Madrid is een Galactico rijker. Kylian Mbappé (25) heeft zijn contract voor 5 seizoenen getekend en werd zonet voorgesteld in een uitzinnig Estadio Santiago Bernabéu. De Madrileense tempel was helemaal uitverkocht en alle toeters en bellen waren aanwezig. De Franse spits zelf imponeerde dan weer met een speech in prima Spaans.

Lees meer »

Amerika-experten over de aanslag op Trump: “Die bebloede Trump: dat wordt hét beeld van de verdere campagne”

De moordpoging op Trump legt de verkiezingscampagne in een nieuwe, andere plooi. Já, Trump zal vooruit schieten in de peilingen. En já, hij zal dit incident uitknijpen tot de laatste druppel. Dat zeggen Amerika-experten David Criekemans en Herman Matthijs. “Trump komt hieruit als een man die in crisis onmiddellijk reageert. Dat zal op de kiezers beslist indruk maken.”

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Joost Klein’ trapt bloedhete dag twee op gang en 750 saxofoons weerklinken op Sint-Baafsplein

Dag twee van de Gentse Feesten! Die begon alvast met een potje yoga en we meenden zelfs Joost Klein gezien te hebben. Op het Sint-Baafsplein geeft Saxofolie een concert met wel 750 saxofonisten. Volgens de officiële cijfers blijkt intussen dat de eerste dag meteen goed was voor 180.000 bezoekers, en dat belooft voor de nog resterende negen dagen. Het is

Lees meer »

“Hij verdient het niet zo te verliezen”: Philipsen nadert tot op 32 punten van Girmay, die geen breuken heeft opgelopen bij valpartij

De teller van Jasper Philipsen in de Tour staat na z’n overwinning in Nîmes op negen stuks. Maar misschien belangrijker nog: hij doet door de val van Biniam Girmay ook weer volop mee voor groen – al zal alles toch echt wel moeten meezitten. “Alles is mogelijk, maar ik hoop vooral dat hij oké is.” En dat is Girmay ook.

Lees meer »

Jada Sparks reageert op grove reacties na artikel in ‘Dag Allemaal’

Deze week verscheen een uitgebreide reportage van de Roeselaarse Jada Sparks in het weekblad ‘Dag Allemaal’. Daarin werd ze onder meer nog geassocieerd met haar periode uit ‘Boer zoekt Vrouw’. Dit alles lokt ondertussen massaal veel reacties uit op de sociale media, en die zijn echt soms heel grof. Vandaar dat ze er toch wil op reageren, terwijl ze op

Lees meer »