Eerste Festivaldag mét Willy Sommers op het Kustschlagerfestival is uitverkocht én daar zingt Willy ook ‘Zomer in Rome’

Het Kustschlagerfestival heeft dit jaar een record gebroken: de eerste festivaldag op woensdag 4 september is nu al volledig uitverkocht. Dit ongekende succes laat zien hoe populair het festival is onder muziekliefhebbers uit heel Vlaanderen. En wie staat er die dag op het podium? Jawel, Willy Sommers, die populair blijft en die daar ongetwijfeld ook zijn nieuwe single ‘Zomer in Rome’ zal zingen.

“Tot 31 mei konden bezoekers aan een voordeeltarief tickets voor het Kustschlagerfestival kopen. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het Kustschlagerfestival dat we al vóór het einde van die voorverkoopperiode volledig zijn uitverkocht voor één festivaldag. Dit benadrukt de populariteit van het festival” aldus Dieter Bruneel van organisator neptunus-pro. “Het Kustschlagerfestival is uniek omdat het mensen verbindt met muziek. We voorzien in een fantastische show die de afgelopen jaren steeds gegroeid is aan een prijs die het voor iedereen toegankelijk houdt.”

Hoewel de eerste festivaldag al is uitverkocht, zijn er nog tickets beschikbaar voor de festivaldagen op de woensdagen 11 en 18 september. Op de andere festivaldagen zullen eveneens klinkende namen het beste van zichzelf geven. Met optredens van onder andere Christoff, Jo Vally, Paul Bruna, Garry Hagger en de Schlagerkoningin Laura Lynn, beloven ook deze dagen een muzikaal feest te worden. (PADI)

Voor meer informatie en om tickets te kopen: www.kustschlagerfestival.be

The post Eerste Festivaldag mét Willy Sommers op het Kustschlagerfestival is uitverkocht én daar zingt Willy ook ‘Zomer in Rome’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Voetgangster (77) sterft bij aanrijding in Oostende, voormalig ambulancier Brandon ziet slachtoffer onder wielen liggen: “We probeerden haar nog te helpen”

In de Stroombanklaan in Oostende is een oudere dame donderdagochtend rond 10.45 uur overleden nadat ze onder een wagen terechtkwam. Dat gebeurde toen de automobiliste achterwaarts een oprit wilde verlaten. Brandon Janssens, die in de buurt werkt, zag wat er gebeurd was en schoot meteen te hulp. “Ik zag dat de vrouw nog ademde, maar met grote moeite”, doet hij

Lees meer »

Vluchtmisdrijf bij een op de acht letselongevallen

Bij zowat een op de acht ongevallen waarbij iemand gewond raakte of een dode viel, is er vorig jaar sprake geweest van vluchtmisdrijf. In een periode van tien jaar tijd is het aantal letselongevallen met vluchtmisdrijf met 9 procent gestegen in België, zegt verkeersinstituut Vias donderdag.

Lees meer »

Tuin kasteel Allart in Aalbeke voor het eerst in 50 jaar open voor publiek

Davidsfonds Aalbeke organiseerde zijn jaarlijkse Vlaamse feestdagevenement op een uitzonderlijke locatie: de Engelse tuin van Kasteel Allart. Het was 50 jaar geleden dat het park nog eens werd opengesteld. De Koninklijke Harmonie Eendracht Aalbeke bracht er een aperitiefconcert.
The post Tuin kasteel Allart in Aalbeke voor het eerst in 50 jaar open voor publiek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lieva (55) verloor haar twee benen in een ongeval, net als slachtoffer van Nick Bril: “Nog elke ochtend denk ik: zouden ze er weer aangegroeid zijn?”

Een half jaar nadat Nick Bril met zijn terreinwagen over hem reed en hij zijn twee benen verloor, mag Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. Hij gaat rechtstreeks naar het befaamde revalidatiecentrum in Pellenberg. Om er te leren stappen op beenprothesen. Lieva Vervoort (55) moest zes jaar geleden hetzelfde doen en heeft goeie raad voor Joe: “Zorg dat je er

Lees meer »

Drie vrienden doen mee aan Budapest Rally als ‘Bacardiologen’: “Hebben auto zelf omgebouwd”

Met twee vrienden vertrekt Michiel De Baets op zaterdag 13 juli richting Boedapest voor de Budapest Rally. Het drietal rijdt voor de rally in zeven etappes richting de Hongaarse hoofdstad met een zelfgebouwde wagen. De ‘Bacardiologen’ kochten een auto die klaar was voor de schroothoop en maakten hem klaar voor een zevendaags avontuur. “We hopen dat de auto het haalt,

Lees meer »

“Eén ding is zeker: de Nationale Loterij is nog niet meteen uit de problemen”: expert over de leiderschapscursus die CEO Jannie Haek moet volgen

De raad van bestuur heeft beslist: Jannie Haek (59) blijft op post. Wel moet de fel gecontesteerde CEO van de Nationale Loterij een leiderschapscursus volgen – zoals HLN vorige week al berichtte. De vakbonden reageren meewarig. Hebben ze gelijk dat een oude vos zijn streken niet verleert? Of kan Haek na dertig jaar in leidinggevende functies alsnog veranderen? Jesse Segers,

Lees meer »