E403 bezaaid met glas na ongeval tussen bestelwagen en auto

Een kleine aanrijding tussen een bestelwagen en auto heeft maandagavond voor heel wat hinder gezorgd op de E403 in Sint-Michiels. Door de botsing lag de snelweg immers vol glasscherven. 

Meer krantenkoppen in België

Dit is wat we nu weten over de moordpoging op Donald Trump

Tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump opende zaterdag een onbekende het vuur vanaf het dak van een gebouw rechts van de plaats waar Trump op dat moment een toespraak gaf. De ex-president is lichtgewond, de schutter en een toeschouwer zijn overleden.

Lees meer »

‘Huwelijk van de eeuw’ eindigt met extravagante ceremonie in Mumbai

Na maandenlange festiviteiten zijn de Indiase miljardairskinderen Anant Ambani en Radhika Merchant officieel getrouwd. ‘Het huwelijk van de eeuw’ is daarmee (bijna) voorbij. Het heeft naar schatting honderden miljoenen euro’s gekost en een rist wereldsterren maakte zijn opwachting. Ook gisteravond was ‘extravagant’ het modewoord.

Lees meer »

Parket onderzoekt schietincident aan Albert Heijn in Waregem

Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar een schietincident in Waregem. Er waren twee voertuigen betrokken bij het incident, maar er zijn geen slachtoffers gemeld. Dat meldt het parket woensdag.
The post Parket onderzoekt schietincident aan Albert Heijn in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nuria uit ‘Blind getrouwd’ kiest voor betaalbare kampeervakantie in de Ardennen: “Al is onze 4 sterrencamping wel wat duurder”

Nuria (36) van ‘Blind getrouwd’ gaat elke zomer in de Ardennen kamperen met zoontjes Victor (6) en Théodore (4). Ze deelt het complete kostenplaatje van zo’n vijfdaagse trip vol natuur. Hoeveel kost hun plek op de luxueuzere viersterrencamping? En hoe spendeert ze maar 220 euro aan al het eten voor drie? “Door een koelkast te huren voor 40 euro spaar

Lees meer »