Dit is waarom Belgische voetbalsupporters gewaarschuwd worden voor het Duitse ‘Zombieland’: “Het zijn wilde dieren”

De politie heeft één duidelijke boodschap voor de Belgische supporters die arriveren in Frankfurt: “Blijf weg van het station.” Tussen de blinkende banken en wolkenkrabbers in de miljoenenstad schuilt immers een duistere wereld. Overvallen, vechtpartijen en drugs zijn er de trieste dagelijkse realiteit. Welkom in ‘Zombieland’: een stationswijk gevuld met 3.300 drugsgebruikers, 300 dealers en bijna 30 criminele feiten per dag. 

Meer krantenkoppen in België

Dolblije Victor Campenaerts klopt Philipsen en Girmay in Natourcriterium van Aalst, maar snakt naar rust: “Mijn stem ligt nog in Frankrijk”

Victor Campenaerts (Lotto Dstny) heeft zijn knappe zege in de achttiende rit in de Ronde van Frankrijk nog meer kleur gegeven. Hij won het Natourcriterium in Aalst voor sprinters Philipsen en Girmay. Vocsnor snakt nu vooral naar rust. “Na een redelijk intens feestje en een héél vermoeiende Tour ben ik zelfs mijn stem kwijt.”

Lees meer »

KIJK. Ashlee Simpson brengt oude hits in nachtclub, twintig jaar na playbackdrama bij SNL

Ashlee Simpson (39) viert feest want haar debuutalbum ‘Autobiography’ is twintig jaar oud. De zangeres trok naar de nachtclub Evita in West-Hollywood waar ze haar oude hits bracht. Het publiek zong luidkeels mee met onder andere ‘Pieces of Me’ en ‘Boyfriend’. Haar bekende zus, Jessica Simpson (44), sprak vol lof op Instagram: “Je bent een echte rockster Ash! Je zag,

Lees meer »

Eendracht Aalst mag van Voetbal Vlaanderen in Merelbeke spelen, gemeente vraagt juridisch advies

Voetbalclub Eendracht Aalst mag van Voetbal Vlaanderen komend seizoen in Merelbeke spelen. De club uit 1e provinciale zocht een nieuw stadion, omdat het van het stadsbestuur van Aalst niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Het gemeentebestuur van Merelbeke kan wel nog altijd beslissen dat het terrein om organisatorische of veiligheidsredenen niet geschikt is. De gemeente wint nu juridisch

Lees meer »

Horecazaak maakt conceptstore ‘Atelier VO2 Max’ in Knokke compleet: “Principe zoals je het vaak in Parijs ziet”

Knokke-Heist op de kaart zetten met een verrassend nieuw concept waar retail, business, charmeren en genieten in balans zijn. Met dát idee startte Filip De Baets vorige zomer met ‘Atelier VO2 Max’ op de hoek van de Lippenslaan en de Smedenstraat. Nu komt daar een horecazaak bij waar je zowel kan ontbijten als genieten van een glaasje champagne met een

Lees meer »

Kelly Pfaff over massale reacties na verdwijnen van docusoap op VTM GO: “We hebben compassie met Frances Lefebure”

“De Pfaffs moeten te állen tijde beschikbaar zijn op tv.” Deze hartenkreet zwierde Frances Lefebure (35) online nu de herhalingen van de realityreeks op VTM GO ten einde lopen. En ze staat niet alleen. Veel fans uiten hun teleurstelling dat ‘De Pfaffs’ wordt afgevoerd. In ‘Dag Allemaal’ reageert Kelly Pfaff (46) voor het eerst op de massale steun en verklapt

Lees meer »

Bedrijf van Marc Coucke sleept stad Oostende en bewindvoerder KVO voor de rechter na dispuut over tribune

In een dispuut rond het stadion van KV Oostende heeft het bedrijf van Marc Coucke de stad Oostende en de curator van KVO in kortgeding gedagvaard. Dat meldt Focus-WTV en wordt bevestigd door burgemeester Bart Tommelein (Open VLD). Coucke wil een plaatsbeschrijving laten uitvoeren, maar na het faillissement van de club werd de erfpacht opgezegd door stad Oostende.
The

Lees meer »