Deze Rode Duivels kunnen evengoed de finale halen en winnen, als er in de eerste ronde uit gaan

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Twee Zwitserse alpinisten dood aangetroffen

Twee Zwitserse alpinisten van 35 en 44 jaar oud zijn maandag dood aangetroffen tussen de Aletschhorn (4193 meter) en de Dreieckhorn (3811 meter) in de Zwitserse Alpen. Het lokale parket van het kanton Wallis start een onderzoek.

Lees meer »

Guido en Godelieve zijn 60 jaar getrouwd

Guido Depla (85) en Godelieve Ramboer (82) uit de Torhoutstraat in Lichtervelde zijn 60 jaar getrouwd. Ze trouwden op 12 mei 1964.
The post Guido en Godelieve zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van een onbeschreven blad tot een blauwe martelares: wie kwam het sterkst uit kandidaat-voorzittersdebat bij Open Vld?

Wie wordt de nieuwe voorzitter van Open Vld? De kandidaat-voorzitters legden vrijdagavond hun kaarten op tafel in een debat. Eén vraag blijft over: wie is er sterk genoeg om weerstand te bieden tegen de oude krokodillen binnen de partij? Een blauwe martelares of een zoontje van? Onze journalist was aanwezig op de confrontatie en wikt en weegt hun kansen. “Aan

Lees meer »

Dodelijk slachtoffer van aanslag op Trump geïdentificeerd: “Corey was een meisjesvader. Corey was brandweerman.”

De aanslag op oud-president Donald Trump tijdens een campagnerally in Pennsylvania heeft ook een dodelijk slachtoffer geëist. Het gaat over brandweerman en vader van twee Corey Comperatore. Een spoedarts die vlakbij stond in de tribune verleende hem de eerste hulp. Gouverneur Josh Shapiro van Pennsylvania sprak met zijn vrouw en twee dochters, schrijft CNN.

Lees meer »

“Ik ken bijna alle klanten bij naam”: ‘t Beenhouwerietje sluit na 31 jaar definitief de deuren in Roeselare

Na 31 jaar sloot Frank Goossens (60) voorgoed de deuren van zijn ambachtelijke slagerij ‘t Beenhouwerietje langs de Spanjestraat in Roeselare. Ondanks de moeilijkere laatste jaren, waarin Frank onder andere zijn vrouw Ria verloor, blikt hij terug op ruim dertig mooie jaren. “Ik ken 98 procent van de klanten bij naam.”
The post “Ik ken bijna alle klanten bij

Lees meer »

“Veel meer dan een fotoboek”

DE HAAN Een goeie twee jaar na ‘De Haan vroeger en nu – een reis door de tijd’, pakt Jacky Van Maele (63) uit met een vervolg: ‘De Haan vroeger en nu – van belle époque tot heden’. Het is een klepper van 1,3 kg, met 475 afbeeldingen en 110 beelden ‘vroeger en nu’. “Veel was nog niet verteld.”

Lees meer »