Chip in de bal hield België van goals: “Dat krijg je als je arbitrage op wetenschap wil”

 

Tot twee keer toe zag Romelu Lukaku tegen Slovakije een doelpunt afgekeurd. Daar had de gloednieuwe chip in de EK-ballen alles mee te maken.

 

Meer krantenkoppen in België

VREG stelt Fluvius in gebreke, maar geeft extra tijd om aanhoudende IT-problemen op te lossen

De Vlaamse energieregulator VREG stelt Fluvius ingebreke voor de aanhoudende IT-problemen. En geeft de netbeheerder dan toch nog extra tijd om die op te lossen. Dat verneemt HLN. Vorige week nog bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou dat de VREG juridische stappen ging zetten tegen de netbeheerder. Die moest tegen eind juni de IT-problemen hebben opgelost die nu al bijna drie jaar

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Deschamps gooit onder meer Griezmann in de strijd: Fransen met drie verse krachten op zoek naar gelijkmaker

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk momenteel om het eerste finaleticket op het EK voetbal. Wie wint de kraker in de Allianz Arena? Het staat op dit moment 2-1. De Fransen kwamen op voorsprong, maar eerst een prachtgoal van Yamal en nadien Olmo zorgden voor de ommekeer. Wat gebeurt er nog in de tweede helft?

Lees meer »

Goudzee uit Heule wint Groeningeprijs 2024

Wie afgelopen jaar een nieuwe zaak begon en daarbij oog had voor een pakkende en originele Nederlandstalige benaming, kon meedingen naar de Groeningeprijs. Tijdens de Guldensporenviering sleepten Melissa Vandenbroucke (25) en Thibault Soens (26) van Goudzee uit Heule het begeerd kunstwerkje van Arne Vanneste in de wacht.
The post Goudzee uit Heule wint Groeningeprijs 2024 appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Rust’-proces: acteur Alec Baldwin handelde nalatig, zegt aanklager

In aanwezigheid van een zichtbaar gespannen Alec Baldwin zijn de pleidooien gestart in het proces tegen de acteur voor een fatale schietpartij tijdens het filmen van de western ‘Rust’. “Uit het bewijs zal blijken dat de persoon die met een echt pistool speelde en de basisregels van wapenveiligheid overtrad, de beklaagde Alexander Baldwin is”, zegt aanklager Erlinda Johnson in de

Lees meer »

Neos schenkt 500 euro aan de Babytheek in Kortrijk: “Financieel duwtje in de rug”

In het kader van de campagne ‘Neos met een Hart’ schonk Mie Debruyne, voorzitster van Neos West-Vlaanderen, 500 euro aan de Babytheek, een onderdeel van de Deelfabriek. “We willen daarmee tweedehands buggy’s kopen want we hebben er veel te weinig om aan de aanvragen te voldoen”, zegt Lisbeth Morlion, vrijwilligster bij de Babytheek.
The post Neos schenkt 500 euro

Lees meer »