China start “antidumpingonderzoek” naar Europees varkensvlees

China heeft een “antidumpingonderzoek” geopend naar de invoer van varkensvlees uit de Europese Unie. Dat heeft het Chinese ministerie van Handel aangekondigd. Het onderzoek is vermoedelijk een reactie op Europese plannen om extra heffingen in te voeren op elektrische auto’s uit China.

 

Meer krantenkoppen in België

Plan voor uitbreiding Duitse snelweg naar tien rijstroken zet kwaad bloed: “Volslagen idioot”

Een voorstel om een groot deel van de snelweg A5 in de buurt van Frankfurt uit te breiden tot tien rijstroken heeft een fel debat ontketend. Critici serveren het plan af als een “gedrocht” dat de milieuvervuiling en geluidsoverlast zal verergeren, terwijl voorstanders beweren dat de uitbreiding net essentieel is om de toekomstige toename van het verkeer in goede banen

Lees meer »

Internationale topacts tijdens Boulevard

Het straattheaterfestival Boulevard, al bijna 40 jaar een geliefd zomerevenement, brengt ook deze zomer weer internationaal straattheater van hoog niveau naar De Haan en Wenduine.
The post Internationale topacts tijdens Boulevard appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeder van verdronken Délano (1) getuigt over immens verlies: “Het is hier zo stil in huis, onze kleine lawaaimaker is er niet meer”

“Wanneer komt broertje terug naar huis?” De steeds terugkerende vraag van het oudste zoontje van Toscina Verbruggen (25) en Joshua Lievens (25) gaat door merg en been. Zijn broertje Délano verdronk toen hij zijn tutje wilde pakken uit het zwembad in hun tuin. “Hoe vertel je een kind dat zijn broertje niet meer thuiskomt?”

Lees meer »

Dit wist je nog niet over Mr. Bean, het bekendste alter ego van Rowan Atkinson: “Er waren slechts 15 afleveringen”

“Hij is heel vreemd, extreem egoïstisch en egocentrisch.” Zo beschrijft Rowan Atkinson (69) Mr. Bean, het personage dat hij meer dan dertig jaar geleden creëerde. Toch veroverde deze sociaal onaangepaste, maar hilarische nerd de hele wereld. Reden genoeg voor het weekblad ‘Primo’ om enkele straffe weetjes over Mr. Bean op een rij te zetten. Met in de hoofdrol een gecrashte

Lees meer »

Wereldwijde computerstoring treft ook Belgische bedrijven: dit weten we al

Het regent vrijdag wereldwijd meldingen van gecrashte computers. Verschillende grote bedrijven zijn getroffen en veel gebruikers krijgen een blauw scherm met een foutmelding te zien zodra ze opstarten. In ons land zijn twee ziekenhuizen, de NMBS en de luchthaven getroffen. Cyberveiligheidsbedrijf Crowdstrike zegt het probleem intussen te hebben gevonden.

Lees meer »