Chemo opgestart bij patiënt zonder kanker: opnieuw details bekend uit medische audit bij ZNA Cadix

Nieuwe details uit de medische audit van de dienst radiologie van ZNA Cadix wijzen op zware medische fouten. Zo werd bij minstens één patiënt chemotherapie opgestart terwijl dit niet nodig was. Experten blijven kritisch en wijzen op de medeverantwoordelijkheid van behandelende artsen.

 

Meer krantenkoppen in België

Tony is kampioen bij de Maandagavondkaarters in Deerlijk

De Deerlijkse Maandagavondkaarters, die hun thuishaven hebben in Snooker Pocket, brachten hulde aan de nieuwe clubkampioen. De hoogste eer was dit keer weggelegd voor Tony Demeulemeester.
The post Tony is kampioen bij de Maandagavondkaarters in Deerlijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kleinste feestcomité zorgt voor leuk kermisprogramma

In het kleinste dorp van Heuvelland, Wulvergem, biedt het feestcomité andermaal een uitgebreid kermisprogramma aan. Verantwoordelijk daarvoor is het gezin van Tom Racke en Angelle Declercq.
The post Kleinste feestcomité zorgt voor leuk kermisprogramma appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-vriend van Christoff woont nog steeds bij hem: “Maar Ritchie heeft nu een eigen huis gekocht en verhuist binnenkort”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »

Economen over voorstel van Conner Rousseau (Vooruit) om investeringen “buiten begroting” te houden: “Logica zelve, maar zal Europa hierin meegaan?”

Economen Wim Moesen en Koen Schoors vinden het een goed idee om zogenoemde ‘productieve investeringen’ voortaan "buiten de Belgische begroting" te houden. Vooruit-kopstuk Conner Rousseau wil dat de volgende federale regering daarover met Europa in overleg gaat. Uit een nieuw rapport blijkt alvast dat ons land fors onder zijn eigen investeringsdoelstellingen blijft.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Finale nadert spannende ontknoping: Humphries en Van Gerwen geven elkaar geen duimbreed toe

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »