Brussel opnieuw in lijst met duurste steden ter wereld voor expats, Hongkong op nummer 1

Hongkong blijft de duurste stad ter wereld voor buitenlandse werknemers. Dat blijkt maandag uit de ranglijst die het hr-bedrijf Mercer jaarlijks opstelt. Brussel staat op de 37ste plaats.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Evenepoel probeert Vingegaard te lossen en de originele verjaardagswens van Van Aert voor zoontje Jerome: de hoogtepunten van rit 20

Gegokt en verloren. Remco Evenepoel probeerde op de Col de la Couillole Jonas Vingegaard er meermaals af te rijden, maar botste vervolgens op een stevige counter. Tadej Pogacar zette zijn nakende Tourwinst uiteindelijk nog maar eens in de verf door zijn vijfde (!) ritzege te pakken. Eerder in de etappe was er ook een mooi moment met Wout van Aert,

Lees meer »

PRO geeft nieuwkomers een prominente plaats op de lijst met de slogan ‘Pro voor Iedereen’

In het groene kader van het gemeentelijk domein ’t Torreke in Dadizele stelde PRO woensdagavond de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober in Moorslede voor. “Het is onze ambitie te wegen op het beleid en het te duwen in een andere richting”, aldus lijsttrekker Ward Gillis. PRO telt nu drie zetels en legt de lat hoger. “De vierde zetel

Lees meer »

Marie komt ten val tijdens première Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne: “Het zag er dramatischer uit dan hoe het voelde”

Maandag vanaf exact 13 uur genoten heel wat kinderen, samen met mama, papa of een ander familielid, van de nieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Op het einde van deze 40 minuten durende voorstelling kwam Marie ten val. Gelukkig kon ze erger voorkomen. Samson, de burgemeester en brandweerman Bill kregen bijna de slappe lach.
The post

Lees meer »

Politiehonden Patch en Thor gaan op welverdiend pensioen: “Nu wacht hen een luilekkerleventje”

Wissel van de wacht bij de hondenbrigade van de Oostendse politie: Mechelse herders Patch (8) en Thor (9) gaan op rust. Hun begeleiders maken namelijk als pas gepromoveerde hoofdinspecteurs de overstap naar de interventiepolitie. Het is maar de vraag of de honden zelf het einde van hun eigen carrière betreuren, want zij mogen hun oude dag slijten bij de baasjes

Lees meer »

Mountainbiker Jens Schuermans breekt bot in hand tijdens BK in Beringen: morgen opereren om Olympische Spelen nog te halen

Afgelopen vrijdag heeft mountainbiker Jens Schuermans uit Maasmechelen een bot in zijn hand gebroken na een val tijdens het BK in Beringen. Het ongeluk gebeurde net nadat hij de titel van Belgisch kampioen in shorttrack veroverde. Onderweg naar het podium raakte een zak met reservekleren gekneld in zijn wiel waardoor Schuermans ten val kwam. Hij wordt morgen geopereerd om zijn

Lees meer »

“Overal meisjes en iedereen was de hele tijd onder invloed”: het turbulente verhaal van Fleetwood Mac

Stevie Nicks (76), de iconische frontvrouw van Fleetwood Mac, annuleert haar enige solo-optreden in ons land. Jammer, want samen met haar compagnons heeft ze geschiedenis geschreven. En dan hebben we het niet alleen over hun vele hits, maar ook over de talrijke intriges en het drugsgebruik. Duik mee in het verhaal van de rockband die z’n cocaïnedealer op de platenhoes

Lees meer »

Waar Acid niet in slaagde, lukt tieners wel: TikTokkers dringen Tomorrowland binnen en blijven uit handen van security

Op TikTok zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe twee tieners probleemloos het festivalterrein van Tomorrowland binnendringen. Dat alleen al is geen sinecure, want ’s werelds grootste dancefestival ongemerkt binnen glippen doe je niet zomaar even, zou je denken. Maar daar blijft het niet bij: het duo blijft ook uit de handen van de security en kan zo nog

Lees meer »

Christoff wil nog één keer verhuizen: “Ik wil rust in mijn hoofd. En m’n auto’s thuis kunnen stallen”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »

Vingegaard met gebaar richting Evenepoel, Pogacar doet monden openvallen: dé fases uit de zware alpenrit

Loodzware etappe in de Tour. De renners moesten liefst drie Alpenreuzen bedwingen. Op de Cime de la Bonette – het dak van de Tour – zagen we geen vuurwerk, maar op de slotklim naar Isola 2000 was het wel prijs. In de kopgroep versnelde Matteo Jorgenson, in de favorietengroep Tadej Pogacar. De geletruidrager reed een uitmuntende slotklim en haalde Jorgenson

Lees meer »