‘Bridgerton’-fans razend na ‘woke’ twist in laatste aflevering van nieuwe seizoen: “Ik ga stoppen met kijken”

Lezers van de ‘Bridgerton’-boeken keken er al lang naar uit: het moment waarop de gelijknamige Netflixreeks de acteur zou onthullen die de échte grote liefde van Francesca Bridgerton speelt. We zagen haar al even in de loop van het huidige seizoen, maar haar eigen verhaal moet nog komen. Fans waren echter in shock toen er in de laatste aflevering geen actéur opdook… maar een actrice. 

Meer krantenkoppen in België

Man opgepakt bij politieactie in Harelbeke

Bij een politietussenkomst is donderdagavond in Harelbeke een 49-jarige man opgepakt. Door de actie was de omgeving rond woonzorgcentrum De Vlinder even helemaal afgesloten.
The post Man opgepakt bij politieactie in Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cruiseschip veroorzaakt sterke golf: twee strandgangers gewond

Een voorbijvarend cruiseschip heeft in het Griekse Mykonos voor heel wat ravage gezorgd op het strand. De kracht van de golf was zo sterk dat zonnebedden, glijbanen en parasols werden weggespoeld. Op de videobeelden die een strandganger maakte, is te zien hoe sommige mensen tegen de grond worden geslagen door het water. Twee mensen raakten gewond, één van hen heeft

Lees meer »

KIJK. Eén, twee en drie: Pogacar heeft zelfs tijd om met de camera te spelen tijdens de tijdrit, Vingegaard klopt Evenepoel nipt

Buitenaards, bovenmenselijk, exceptioneel, weergaloos,… Woorden schieten tekort om de prestatie van Tadej Pogacar te beschrijven. De Sloveen wou ook de laatste kruimels van deze Tour de France voor zich en won de slotetappe op fenomenale wijze. In de laatste rechte lijn deed de winnaar al een teken naar de camera om zijn derde Tourwinst te vieren. De volgorde van het

Lees meer »

Erfgoedvereniging Dement uit Oostende naar vrederechter: “Begin onmiddellijk met herstellingen aan Thermae Palacehotel en Koninklijke Gaanderijen”

De erfgoedvereniging Dement stapt naar de vrederechter om te bekomen dat er onmiddellijk begonnen wordt met de noodzakelijke herstellingen aan het Thermae Palacehotel en de Koninklijke Gaanderijen. Beide gebouwen zijn in slechte staat. "De huurder is verplicht om de gebouwen te onderhouden, maar de stad Oostende, die eigenaar is, treedt maar niet op", zegt Guy Servaes van Dement.

Lees meer »

John en Carine varen in een gouden huwelijksbootje

John Neyt en Carine Deseranno vierden op zondag 14 juli hun gouden huwelijksverjaardag in het Kasteel van Moerkerke. Het koppel huwde op 5 juli 1974 in Sijsele, waar ze nu nog steeds wonen.
The post John en Carine varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na de positieve coronatest van Biden: is dit het einde van zijn presidentskandidatuur?

De Amerikaanse president Joe Biden (81) is besmet met het coronavirus. Dat maakte hij bekend enkele uren na een interview waarin hij zei enkel door een “medische aandoening” zijn deelname aan de race naar het Witte Huis eventueel zou herbekijken. Is dit de bocht van Biden waar ook almaar meer Democraten om roepen? Amerika-kenner David Criekemans analyseert de situatie: “Dit

Lees meer »

Elke dag 66 winkeldiefstallen, en dus neemt uitbater Werner (46) het heft in eigen handen: “150 euro betalen, of ik bel de politie”

Het aantal winkeldiefstallen in ons land piekt. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie. Vorig jaar werden zo’n 66 winkeldiefstallen per dag aangegeven, het hoogste aantal in tien jaar. En opvallend: steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Hoe gaat dat in z’n werk? Is dat wel wettelijk? En

Lees meer »

Verkiezingen en samenwerking centraal in 21 juli-toespraak van koning Filip: “Nood aan verbindend project dat hart van de mensen raakt”

Koning Filip blikt in zijn traditionele toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag terug op de verkiezingen van 9 juni. Die verkiezingsuitslag laat ruimte voor toenadering tussen de verschillende politieke partijen en regio’s, zegt hij daarover. Ook de "noodzakelijke hervormingen" en het belang van de Europese Unie komen aan bod. "De komende 5 jaar zijn beslissend voor Europa en ons

Lees meer »