Agressie in de supermarkt neemt toe: “Mensen komen zo opgejaagd aan”

Supermarktketen Albert Heijn verstrengt in Nederland de winkelregels omdat agressie, geweld en overlast toenemen. Ook in België gaat het er ruwer aan toe. Albert Heijn paste bij ons zijn opleidingen aan en overweegt net als in Nederland om personeel geen naamkaartjes meer te laten dragen.

 

Meer krantenkoppen in België

Zuid-Afrikaanse multimiljonair beschuldigt fotograaf Anton Corbijn van stelen hond

De Nederlandse fotograaf en filmmaker Anton Corbijn en zijn vrouw worden beschuldigd van het ‘verduisteren’ van een Australische herder. De ruzie over de hond Jo-Jo is recent geëscaleerd met een melding bij de politie door de Corbijns van een gewelddadige overval en een kort geding van de Zuid-Afrikaanse eigenaar, projectontwikkelaar Michael Ruben, waarin de Amsterdamse rechter woensdag oordeelt. Dat schrijft

Lees meer »

LIVE F1. Gefrustreerde Verstappen schiet met scherp op eigen team: “We zitten niet op dezelfde golflengte”

De Formule 1 is aanbeland bij de GP van Hongarije. De McLaren maakte dit weekend al veel indruk en deed dat in de kwalificatie opnieuw. Lando Norris (24) pakte de polepositie voor ploeggenoot Oscar Piastri. Wereldkampioen Max Verstappen – die ‘not amused’ is – start vanop plaats 3. Perez stelde dan weer teleur en crashte in Q1. Leuke situatie voor

Lees meer »

Prinses Claire (50) niet aanwezig op defilé nationale feestdag

Zondag vieren we feest, want dan is het de nationale feestdag. Naar goede gewoonte vindt op het Paleizenplein in Brussel, aan de voorkant van het koninklijk paleis, het militair en burgerlijk defilé plaats. Dat wordt steevast bijgewoond door de koninklijke familie. Al is er dit jaar een opvallende afwezige: prinses Claire (50), de wederhelft van prins Laurent (60), zou verstek

Lees meer »