Acht koffers met cocaïne in beslag genomen op vlucht van Cancun naar Zaventem

Op de luchthaven van Zaventem heeft de douane maandag acht koffers met cocaïne in beslag genomen. Die bevonden zich aan boord van een vlucht vanuit het Mexicaanse Cancun. Dat meldt de federale politie.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ze hebben duidelijk een romantische klik”: wie is Boris, met wie prinses Amalia steeds vaker gezien wordt?

De Nederlandse prinses Amalia (20) leeft op wolkjes. Ze heeft haar hart verloren aan prins Boris van Saksen-Coburg (26). Volgens ooggetuigen werden de twee (opnieuw) samen gezien, en was er “duidelijk een romantische connectie”. Wie is deze in Spanje geboren beeldhouwer? En zal prins Boris een rol spelen in Amalia’s toekomst? “Koningin Máxima en Boris’ moeder zouden zelfs voor matchmaker

Lees meer »

Sociale woonmaatschappij Woonhaven verontschuldigt zich voor schimmel- en vochtproblemen in woningen in Deurne, externe aannemer aangesteld

De Antwerpse sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven biedt haar excuses aan voor de staat van de sociale woningen in de Arenawijk in Deurne. Die kampen met ernstige vocht- en schimmelproblemen. "Het is schrijnend wat we gezien hebben", zegt woordvoerder Sarah Devis in De Ochtend. "We hopen de problemen snel opgelost te krijgen." Er is nu een externe aannemer aangesteld om de problemen

Lees meer »

Een ongeluk met Palestijnen is nooit zomaar een ongeluk

Tussen Jeruzalem en Ramallah rijdt een vrachtwagen in op een schoolbus. Een vader probeert zijn zoontje te vinden. De zoveelste Palestijn botst op een Israëlische muur. Nathan Thrall schreef er een boek over. “Israël oefent de totale controle uit, zelfs over het intieme leven van mensen.”

Lees meer »

Man die dertienjarig meisje verkrachtte krijgt straf met uitstel: “Hij voelde zich bij haar kinds, alsof ze zijn eerste liefje was”

De 27-jarige Y.T. stond in juni terecht voor de verkrachting van een minderjarig meisje, 13 jaar op het moment van de feiten. De rechtbank veroordeelde hem nu tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar. “Door de ernst van de feiten is het wel noodzakelijk het uitstel te koppelen aan bepaalde voorwaarden”, klonk het bij de rechtbank.

Lees meer »

“Sommigen zeggen niets, anderen zijn boos”: huilende ploegmaats eren verongelukte André Drege (25), slotrit in Oostenrijk geneutraliseerd

Emotionele momenten in de Ronde van Oostenrijk. Ter nagedachtenis van André Drege (25) – de Noorse renner die gisteren viel in de afdaling van de Großglockner en overleed – wordt de slotrit vandaag geneutraliseerd en vond er bij aanvang een minuut stilte plaats. De renners en stafleden van Dreges ploeg Team Coop-Repsol konden hun tranen op het podium niet bedwingen.

Lees meer »

Conceptstore Boutique Ensemble opent de deuren in Brugge: “Unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap”

In de Noordzandstraat 77 in het centrum van Brugge opende conceptstore Boutique Ensemble de deuren. Onder impuls van een groepje Loppemse ondernemers vind je er de producten van 21 creatievelingen: van kaartjes en kaarsen tot keramiek, zwangerschapskledij en juwelen.
The post Conceptstore Boutique Ensemble opent de deuren in Brugge: “Unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap” appeared first on

Lees meer »

Eva De Bleeker dan toch kandidaat-voorzitter Open VLD

Vlaams Parlementslid Eva De Bleeker is dan toch kandidaat om de nieuwe voorzitter van Open VLD te worden. Dat heeft ze gezegd bij VTM Nieuws. “We moeten de partij weer op de rails krijgen. Goed linken met de afdelingen en zien dat de neuzen in dezelfde richting zitten.”

Lees meer »

Hij kon niet aarden in leger en zijn broer is veroordeeld voor moord: dit weten we al over verdachte kruisboogmoord op gezin BBC-presentator

De Britse politie is er gisteren na een klopjacht van 22 uur in geslaagd om de 26-jarige verdachte te vatten van de kruisboogmoord op de vrouw en twee dochters van BBC-presentator John Hunt (58). Stilaan raakt meer bekend over wie Kyle Clifford precies is. Volgens buren was hij de ex-vriend van dochter Louise Hunt. Hij zat ooit in het leger,

Lees meer »

Opnieuw blauwalgen in kanaal Roeselare-Leie: “Wachten op resultaten van proefproject”

In 2023 werd tijdens de zomermaanden op het kanaal Roeselare-Leie een proefproject opgestart om het probleem van blauwalgen aan te pakken. “Het is echter nog wachten op resultaten van dat proefproject”, zegt provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) die enkele weken geleden nog een vraag stelde aan gouverneur Carl Decaluwé.
The post Opnieuw blauwalgen in kanaal Roeselare-Leie: “Wachten op resultaten van

Lees meer »