Zuhal Demir heeft geen ambities om in de federale regering te stappen

Ontslagnemend Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft geen ambities om in de federale regering te stappen. Ze zei dit zaterdag in het programma ‘De Ochtend’ op Radio 1, waar ze ook herhaalde dat ze geen kandidaat Vlaams minister-president is.

 

Meer krantenkoppen in België

Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B)

KSV De Ruiter promoveerde vorig seizoen eerder onverwacht naar tweede provinciale. Vandaar dus dat coach Gregory Werbrouck en de sportieve cel extra op de transfermarkt actief zijn met nu in totaal negen nieuwkomers. Zij werden vrijdagavond voorgesteld in de kantine.
The post Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spook van Trump zweeft over Navo-top

De Amerikaanse president Joe Biden vecht voor zijn politieke overleven. Onder vrienden maakt hij een strijdbare indruk, maar de Europese leiders houden nu al rekening met een terugkeer van Donald Trump. Dat zou vooral Oekraïne zuur kunnen opbreken.

Lees meer »

Sesamzaadpasta uit handel genomen omdat er mogelijk salmonella in zit

Distributeur Pietercil Group heeft sesamzaadpasta Natural Tahini (160 gram) van het merk AL’FEZ uit de handel genomen omdat er mogelijk salmonella aanwezig is in het product. De pasta werd verkocht in de winkels van Delhaize, Intermarché, Carrefour, Colruyt, Cora, Delfood en Lambrechts (Spar). Dat meldt Pietercil Group.

Lees meer »

Duitse wegenwacht waarschuwt vakantie­gan­gers voor duizenden files: vertrek niet op deze dag

Duitsland is samen met Frankrijk en Spanje een van de favoriete vakantielanden voor de Vlaming, en bovendien een belangrijk doorrijland op weg naar Oostenrijk, Zwitserland of Italië. Dat zorgt deze zomer voor heel wat verkeersdrukte want op de Duitse Autobahn worden tijdens de zomerweekenden meer dan 43.000 files verwacht. De gouden overlevingstip: vertrek niet op vrijdag. Hoe komt dat? En

Lees meer »

Voorsmaakje van Gentse Feesten op het strand van Blankenberge: “Natuurlijk zullen de paaldansers niet ontbreken”

De Gentse Feesten beginnen pas op 19 juli maar wie zich al eens wil opwarmen voor het jaarlijkse volkfeest kan dit weekend naar het evenementenstrand van Zomer aan de Pier. Gentenaar Hannes Dewit, die met Radar Events het Mardi Gras-plein organiseert, presenteert er het concept ‘Gentse Feesten Plage’.
The post Voorsmaakje van Gentse Feesten op het strand van Blankenberge:

Lees meer »