“Wees gerust: Duitsers zijn er extreem hard mee bezig”: Filip Van Doorslaer, stadiondirecteur op EK, over clash Servië-Engeland

Filip Van Doorslaer (44) is Venue Manager – zeg maar stadiondirecteur – voor UEFA in Gelsenkirchen tijdens dit EK. Zijn eerste test: Servië-Engeland van zondagavond. “We zijn voorbereid op alle mogelijke scenario’s.” 

Meer krantenkoppen in België

“Drie grote rondes winnen is realistisch”: Evenepoel toont zich ambitieus na sterke Tour, ook Dirk De Wolf gelooft dat hij “Pogacar kan kloppen”

Wint Remco Evenepoel op een dag de Tour de France? Zelf vindt hij het alleszins een “realistische droom” om ooit de drie grote rondes te winnen, zo blijkt uit beelden van Evenepoels speech op het feestje van Soudal Quick-Step zondagavond. Oud-wielrenner en analist Dirk De Wolf predikt geduld, maar gelooft er ook in. “Waarom zou Remco de Tour niet kunnen

Lees meer »

? “De beste renner ter wereld is Pogacar. Evenepoel is de tweede beste”

De Tour zit erop. Tadej Pogacar heeft met z’n zesde ritzege z’n derde eindzege in de Ronde van Frankrijk – voor zover dat nog nodig was – nog wat meer kleur gegeven. “Fysiek en mentaal is Pogacar een unicum”, stelt onze wieleranalist Michel Wuyts in onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’. “Evenepoel heeft bewezen dat hij een volle

Lees meer »

Ondanks dreiging voor luchtaanvallen gaat grootste Oekraïense muziekfestival door

Hoewel Oekraïense steden nog wekelijks worden bestookt met Russische drones en raketten, gaat dit weekend in de hoofdstad Kiev ‘Atlas United’ van start. Het festival, dat een capaciteit heeft van 25.000 bezoekers, wordt verplaatst naar de parking van een shoppingcentrum in Kiev, en kan zelfs binnen doorgaan als er gevreesd wordt voor een luchtaanval. Door de oorlog bestaat de volledige

Lees meer »

Amerikaanse rapper Snoop Dogg gaat olympische vlam dragen

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal vrijdag een van de fakkeldragers zijn in Saint-Denis in aanloop naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, die vrijdagavond op de agenda staat. Dat heeft het gemeentebestuur van de stad uit de Parijse agglomeratie maandag bevestigd aan het Franse persbureau AFP.

Lees meer »