WEERBERICHT. Volgende week felle regen en mogelijk onweer: “Lokaal tientallen liters per vierkante meter mogelijk”

Ja, het kwik kan volgende week boven de 20 graden klimmen. Maar eerst moeten we nog enkele kletsnatte dagen door, voorspelt weerman Frank Duboccage. Dinsdag kan er veel neerslag vallen: “enkele tientallen liters per vierkante meter is best mogelijk op sommige plaatsen”. 

Meer krantenkoppen in België

Noord-Korea stuurt opnieuw ballonnen naar Zuid-Korea

Noord-Korea heeft donderdag opnieuw ballonnen met vermoedelijk afval naar Zuid-Korea gestuurd, melden Zuid-Koreaanse media. De ballonnen lijken volgens het Zuid-Koreaanse leger onderweg te zijn naar het noordelijke deel van de provincie Gyeonggi, die aan Noord-Korea grenst en de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel omringt.

Lees meer »