Mini’s doorkruisen de Westhoek tijdens Flanders Mini Classic

Flanders Mini Classic organiseerde zondag een rondrit van 120 kilometer voor Mini’s met start en aankomst in Roeselare. De oldtimers doorkruisten ook de Westhoek en hielden voor het middagmaal halt aan De Poesele Fietshoeve in Noordschote.

“We zijn met 55”, zegt Bavo Hoorne, één van de organisatoren. “De deelnemers komen van overal, we zijn tevreden.” Bavo maakte er alvast een gezinsuitstapje van, want ook vrouw Elise Debruyne en de kinderen reden mee. Het weer viel helaas wat tegen, maar dat kon de pret niet bederven.

The post Mini’s doorkruisen de Westhoek tijdens Flanders Mini Classic is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“We moeten ophouden mensen te koeioneren”: Gezond Verstand stelt vijf kandidaten voor lijst gemeenteraadsverkiezingen in Kortrijk voor

Gezond Verstand is de jongste partij in Kortrijk en pleit voor onder meer veiligheid, sociale rechtvaardigheid, een financieel gezond beleid en het algemeen belang, ook voor de deelgemeenten. “Met Gezond Verstand moet het mogelijk zijn om de Kortrijkse burger te geven waar hij recht op heeft, dus ook minder uitgaven en minder belastingen. De stad heeft al 185 miljoen euro

Lees meer »

Buurt tovert Waterhoek om tot Fout Swingpaleis

De Waterhoekfeesten staan begin juli garant voor een weekend topamusement op de gelijknamige wijk naast het Gaverke. En dat was ook nu niet anders.
The post Buurt tovert Waterhoek om tot Fout Swingpaleis appeared first on KW.be.

Lees meer »

KW Zomertip: De favorieten vanDieter Missiaen

Dieter Missiaen woont samen met zijn vrouw, cabaretier Els Degryse, en hun twee kinderen in Assebroek. Samen hebben ze Compagnie Krak opgericht. Hun roots liggen bij het circus en straattheater, maar ze blijven zich verder ontwikkelen en uitdagen. Zoals met de verbindende performance ‘BankContact Invasie’, waarmee ze nu door Europa en zelfs vanaf dit jaar, daarbuiten gevraagd worden. Hier deelt

Lees meer »

Met The Grand krijgt Nieuwpoort een van zijn iconische monumenten terug

Exact 100 jaar na de bouw van het Grand Hotel, zal het iconische gebouw weer uit zijn as verrijzen. Het nieuwe prestigeproject wordt dé blikvanger van Nieuwpoort en zal verschillende functies vervullen. De nieuwe syndicus van The Grand is Wim Demeester van Immo Group-S. Hij blikt alvast vol enthousiasme vooruit. “Het doel is om een gezond evenwicht te creëren tussen

Lees meer »