Macht, verraad en draken: seizoen 2 van ‘House of the dragon’ start als eerste nieuwe klepper op HBO Max (en als laatste op Streamz)

In het 2e seizoen van de populaire tv-reeks ‘House of the dragon’ staan vanaf morgen 2 koninklijke familietakken elkaar naar het leven en draait alles om machtswellust, wraak, verraad en vuurspuwende fabelmonsters. Dit nieuwe seizoen wordt de laatste grote HBO-klepper op Streamz. De serie is de eerste grote reeks die ook op nieuwe aanbieder HBO Max te zien zal zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Vanryckeghem maakt dj-debuut: Hype’O Dream viert tiende verjaardag met tal van verrassingen

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli vindt de tiende editie van Hype’O Dream plaats. De bijzondere verjaardag wordt gevierd met meer dan 120 dj’s, waaronder enkele special guests. Op zaterdagavond voorziet organisator vzw Encore Group ook een spetterende slotshow. Tijdens de jubileumeditie wordt er voor het eerst ook met herbruikbare bekers gewerkt. “We mikken op 25.000 bezoekers”, klinkt het.<br

Lees meer »

Nacht in de cel, vandaag ondervraagd: man die Vingegaard en Pogacar hinderde met zak chips werd “5 minuten later” al aangehouden

Het leek in de laatste kilometers van de veertiende etappe in de Tour de France soms wel een gekkenhuis op de slotklim Pla d’Adet. Al volgde er op twee kilometer van de meet een dieptepunt. Een ‘fan’, die totaal geen oog had voor de koers, gooide in volle finale een zak chips naar Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. De “dronken”

Lees meer »

Lotte Kopecky moet eindzege in Giro Donne aan Elisa Longo Borghini laten, Ghekiere kroont zich tot bergkoningin

Het is Lotte Kopecky in de Giro Donne niet gelukt om haar achterstand op eindwinnares Longo Borghini uit te wissen. De wereldkampioene stond bij aanvang van de slotrit slechts één seconde in het krijt bij de Italiaanse, maar kon dat niet rechtzetten. In de slotkilometers ontplofte ze. Belgische opsteker: Justine Ghekiere kroonde zich tot bergkoningin van de Giro Donne.

Lees meer »

Grote zoekactie naar mogelijk vermiste watersporter stopgezet: “Man heeft zichzelf in veiligheid gebracht”

Voor de kust van Zeebrugge en Knokke-Heist gingen de reddingsdiensten dinsdag in de vooravond volop op zoek naar een mogelijk vermiste watersporter. Of de man effectief nog op zee zat, was niet helemaal zeker. Er werden dus geen risico’s genomen en ook de reddingshelikopter werd ingezet. Rond 19.15 uur kwam het nieuws dat de zoekactie werd stopgezet. De man is

Lees meer »

LIVE. Audioforensisch onderzoek suggereert dat zeker drie wapens werden afgevuurd bij aanslag op Trump

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »

Julie Vanloo schrijft geschiedenis bij Washington Mystics in WNBA met meeste driepunters in debuutseizoen bij de club

Julie Vanloo heeft zondag met de Washington Mystics in eigen zaal een 77-89-nederlaag geleden tegen Las Vegas Aces, maar gooide zich wel in de recordboeken van Washington met de meeste driepunters in haar eerste seizoen in de WNBA.
The post Julie Vanloo schrijft geschiedenis bij Washington Mystics in WNBA met meeste driepunters in debuutseizoen bij de club appeared first

Lees meer »

Vakbonden Audi Brussels hebben sprankeltje hoop na overleg: “We voelen steun van de regering”

De vakbonden bij Audi Brussels zetten zich in voor het behoud van zoveel mogelijk banen in de fabriek in Vorst. ACV hoopt op alternatieven om sluiting te voorkomen, terwijl BBTK minder optimistisch is over een oplossing. Dinsdag bespraken vakbondsvertegenwoordigers samen met premier Alexander De Croo en minister van Economie Pierre-Yves Dermagne hoe banen bij Audi Brussels kunnen worden beschermd na

Lees meer »