LIVEBLOG POLEN-NEDERLAND (15u). Voor welke elf namen kiest Koeman? Oranje-fans overspoelen Hamburg

Nederland hoopt ver te geraken op het EK voetbal. Oranje speelt vandaag zijn eerste wedstrijd tegen Polen, dat het zonder topspits Robert Lewandowski moet doen. De twijfels bij Nederlands bondscoach Ronald Koeman zijn dus ongegrond. Volg het allemaal in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Algemene Vergadering VN eist dat Rusland zich terugtrekt uit kerncentrale Zaporizja – 5 burgers gedood bij Russische aanvallen in oosten

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat

Lees meer »

LIVE TOUR. Vingegaard reageert op uitspraken van Evenepoel na gravelrit: “Dat is niet rijden zonder ballen, maar rijden met verstand”

Na negen etappes in de Tour de France krijgt het peloton een rustdag voorgeschoteld. Op het persmoment van Visma-Lease a Bike kwam Jonas Vingegaard terug op de kritiek die hij kreeg na de graveletappe: “Als ik met Remco en Tadej had meegereden, had ik de Tour gisteren verloren.” De tenoren werken de benen los tijdens een rondje op de fiets.

Lees meer »

Baby overleden in park in Ukkel – Schade na noodweer is aanzienlijk, bewoonster vernield huis getuigt: “Het was heel angstaanjagend”

De schade is aanzienlijk, nadat een zware regen- en onweerszone gisteren over ons land trok. In Londerzeel werden verschillende huizen vernield, in Kapelle-op-den-Bos moest een jeugdkamp geëvacueerd worden en in Mechelen werd het gemeentelijk rampenplan afgekondigd. In die laatste gemeente werd een deel van een kerktoren weggeblazen en vielen losgeraakte hoogspanningskabels op meerdere huizen. Volg alle updates hieronder in onze

Lees meer »

Vluchtmisdrijf bij een op de acht letselongevallen

Bij zowat een op de acht ongevallen waarbij iemand gewond raakte of een dode viel, is er vorig jaar sprake geweest van vluchtmisdrijf. In een periode van tien jaar tijd is het aantal letselongevallen met vluchtmisdrijf met 9 procent gestegen in België, zegt verkeersinstituut Vias donderdag.

Lees meer »

‘Gossip Girl’-acteur moest seksscène met een octopus spelen in ‘The Boys’: “Ik kreeg bijna een paniekaanval”

“Toen dacht ik wel: hoe gaat dit werken?” Chace Crawford (38) raakte bekend door zijn rol als Nate Archibald in ‘Gossip Girl’, maar tegenwoordig speelt de Amerikaanse acteur mee in de Amazon-serie ‘The Boys’. Al gaat het daar net iets minder glamoureus aan toe. Zo moest Crawford ooit een seksscène moet een octopus spelen. “Hij veranderde één shot voor mij.”

Lees meer »

Ypres Timeless Tour op zondag 21 juli

Liefhebbers van exclusieve wagens en oldtimers moeten zeker zondag 21 juli aanstippen in de agenda, want dan vindt de eerste Ypres Timeless Tour plaats. Organisator Niels Pierpont schotelt de deelnemers een 200 kilometer tellende bolletje-pijlrondrit voor doorheen de Westhoek.
The post Ypres Timeless Tour op zondag 21 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »