Laatste dagen voor papieren belastingaangifte en hulp van fiscus

18:16 Wie een belastingaangifte op papier wil indienen of een voorstel van vooraf ingevulde aangifte via het papieren antwoordformulier corrigeren, heeft de tijd tot 30 juni. Maar houd rekening met enkele d… 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (65) sterft bij eerste dodelijke duosprong in België: “Zo’n sprong stond al even op haar bucketlist”

Een vrouw van 65 is zondagmiddag gestorven bij een parachutesprong. Door een windstoot klapte de parachute dicht, op zo’n tien meter van de grond. Het slachtoffer overleefde de val niet. Haar familie stond beneden te kijken en zag het allemaal gebeuren. “Zij zijn allemaal in shock.” De instructeur die haar begeleidde – een man van 30 – raakte zwaargewond. Het

Lees meer »

Alec Baldwin geconfronteerd met beelden van fatale schietpartij: “Hij belde daarna zijn vrouw voor vakantie in New Mexico”

De aanklagers kwamen woensdag met een reeks opvallende bewijsstukken in de rechtszaak tegen Alec Baldwin. De acteur kreeg de ene onthutsende onthulling na de andere voorgeschoteld, waaronder beelden van de ogenblikken na het fatale schietincident én een verrassend telefoongesprek met zijn vrouw, waarin hij haar uitnodigt om naar New Mexico te komen voor een familievakantie.

Lees meer »

Jeline Vandromme strandt in kwartfinales op juniorentoernooi van Wimbledon

Jeline Vandromme heeft zich vrijdag niet weten plaatsen voor de halve finales op het juniorentoernooi van Wimbledon. De zestienjarige Brugse, nummer elf van de wereld bij de junioren, verloor in haar kwartfinale tegen haar Tsjechische leeftijdsgenote Vendula Valdmannova (ITF 36) in drie sets met 3-6, 6-3 en 6-4. De partij duurde twee uur en acht minuten.
The post Jeline

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND. Oranje-fans vernielen bar(s) en gaan met Engelsen op de vuist, politie spreekt van verschillende gewonden

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. Ongeveer 100.000 Oranje-fans zijn er in Dortmund. “Ongezien”, zegt de Duitse politie. Na een indrukwekkende mars verzamelen ze nu in en rond het stadion. Er is veel sfeer, al duiken er ook beelden van een vechtpartij aan één of meerdere cafés op.

Lees meer »

“Sommigen zeggen niets, anderen zijn boos”: huilende ploegmaats eren verongelukte André Drege (25), slotrit in Oostenrijk geneutraliseerd

Emotionele momenten in de Ronde van Oostenrijk. Ter nagedachtenis van André Drege (25) – de Noorse renner die gisteren viel in de afdaling van de Großglockner en overleed – wordt de slotrit vandaag geneutraliseerd en vond er bij aanvang een minuut stilte plaats. De renners en stafleden van Dreges ploeg Team Coop-Repsol konden hun tranen op het podium niet bedwingen.

Lees meer »

Zestigtal mensen vermist na zware aardverschuiving in Nepal

In Nepal worden een zestigtal mensen vermist nadat twee bussen vrijdag door een aardverschuiving werden meegesleurd in de rivier Trishuli. Dat hebben de plaatselijke autoriteiten gezegd. Drie inzittenden konden tijdig de voertuigen verlaten alvorens die in het water terechtkwamen. Zij werden opgenomen in het ziekenhuis.

Lees meer »

Happy Food bekroond voor de mooiste Saloon

Happy Food, de broodjeszaak op de hoek van de Markt met de Breidelstraat, werd uitgeroepen tot winnaar van de Saloonwedstrijd, die tijdens de Paardenmarkt door de stad georganiseerd werd. De inzet waren een wisseltrofee en een Torhoutbon van 100 euro.
The post Happy Food bekroond voor de mooiste Saloon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kok (28) uit Antwerpen opgepakt in Frankrijk na wilde achtervolging op scooter: man verwondt vijf agenten en blijkt zwaarbewapend

Een 28-jarige kok uit Antwerpen is afgelopen weekend in de boeien geslagen na een wilde achtervolging in het Franse Chasseneuil-du-Poitou, vlakbij het pretpark Futuroscope. Vijf agenten raakten daarbij gewond. De man bleek zwaarbewapend te zijn. Hij had vijf geweren, munitie, een geluidsdemper, een vizier, messen, een kap en handboeien bij zich.

Lees meer »

Recordjaar voor Peter Goossens: nooit eerder verdiende hij met Hof van Cleve zoveel als afgelopen 2023

Het laatste jaar aan het fornuis bij Hof van Cleve was er voor Peter Goossens (60) één met een gouden randje. Ook letterlijk, zo blijkt uit de pas neergelegde jaarrekening van 2023. Nooit eerder maakte een sterrenrestaurant in ons land zoveel winst. Wie het kon betalen, wilde dan ook het ‘afscheidsjaar’ van de driesterrenchef meepikken. Maar hoeveel leverde die volkstoeloop

Lees meer »