In het openingsweekend van het EK sneuvelden de records alsof ze op Vlaamse bodem kwamen neergeplensd

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Jeugdverenigingen krijgen gratis spaghetti

In het stationsgebouw op het Stationsplein in Ingelmunster kwam een delegatie van elke plaatselijke jeugdbeweging bijeen om namens Spoor8770 een cadeau in ontvangst te nemen. Iedere jeugdvereniging kreeg één groot pakket spaghetti of in totaal 12 kg om mee te nemen op kamp.
The post Jeugdverenigingen krijgen gratis spaghetti appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aartrijke krijgt nog dit jaar geldautomaat

In 2022 verdween de laatste geldautomaat uit Aartrijke. Daarmee werd de deelgemeente de enige die niet meer over een bankautomaat beschikte. Daar komt nog dit jaar verandering in. Aan Jonkhove komt een bankautomatenkiosk.
The post Aartrijke krijgt nog dit jaar geldautomaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden verwart Zelensky met Poetin en Harris met Trump, maar herhaalt dat hij er niet aan denkt de race te verlaten

De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag in een persconferentie rond de NAVO-top herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het. De Democraat struikelde af en toe over zijn woorden en zei “vicepresident Trump” toen hij het over zijn vicepresident Kamala Harris had. Eerder op

Lees meer »