Hoofdkwartier van Vlaams Belang in Brussel beschadigd tijdens mars tegen extreemrechts

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

37 maanden cel gevorderd voor man die vriendin probeerde te wurgen

Een 49-jarige Oostendenaar heeft zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor poging tot doodslag op zijn partner. Toen haar zoon tussenbeide kon komen, was het slachtoffer al bewusteloos door de wurgpoging. Het openbaar ministerie vorderde 37 maanden gevangenisstraf, waarvan de helft met uitstel en onder voorwaarden.
The post 37 maanden cel gevorderd voor man die vriendin probeerde te

Lees meer »

Guido en Godelieve zijn 60 jaar getrouwd

Guido Depla (85) en Godelieve Ramboer (82) uit de Torhoutstraat in Lichtervelde zijn 60 jaar getrouwd. Ze trouwden op 12 mei 1964.
The post Guido en Godelieve zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minder plaatsen in West-Vlaamse zomerscholen: klassen in Waregem krijgen andere invulling door Waregem Koerse

In de West-Vlaamse zomerscholen zijn er dit jaar een 200-tal plaatsen minder dan vorige zomer. Het aantal blijft steken op 1.422 in 16 gemeenten. Enerzijds gingen heel wat gemeenten voor minder plaatsen, maar anderzijds was het soms gewoon niet mogelijk om alles te organiseren. Zoals bijvoorbeeld in Waregem, waar Waregem Koerse een stokje in de wielen steekt.
The post

Lees meer »

Gevecht breekt bijna los wanneer strandgangers zoenend koppel op de vingers tikken: “Hier lopen kinderen rond!”

Een passioneel koppel op een Amerikaans strand is op de vingers getikt door andere strandgangers. “Hier lopen kinderen rond”, klonk het geïrriteerd. Toen de verliefde man een fles tegen zich kreeg, was de maat vol. Hij stond recht en was klaar om de confrontatie aan te gaan, maar zijn vriendin probeerde de gemoederen te bedaren. Uiteindelijk droop het verliefde koppeltje

Lees meer »