Filmpjes zaaien twijfel over mentale gezondheid Joe Biden: “Ik hou mijn hart vast”

Een nieuw filmpje van een trage, verwarde Joe Biden doet de ronde op sociale media. De video toont de helft van de waarheid, maar heeft de 81-jarige president ook écht een probleem?

 

Meer krantenkoppen in België

Janne Deleu grijpt met Young Belgian Yellow Tigers zilver op EK: “Ticket voor WK en het EYOF op zak”

Een verrassing van formaat. De Belgian Young Yellow Tigers met Janne Deleu hebben in het damesvolleybal bij de U18 een zilveren medaille behaald op het Europees kampioenschap dat in Roemenië (Blaj) en Griekenland (Heraklion) werd gespeeld.
The post Janne Deleu grijpt met Young Belgian Yellow Tigers zilver op EK: “Ticket voor WK en het EYOF op zak” appeared first

Lees meer »

“Pompen als straf? Dat mag niet meer, het wordt als lijfstraf gezien”: onze reporter wordt 10 dagen reservist en merkt dat het leger minder hard is dan verwacht

Soldaten laten pompen voor straf, mag niet meer in het Belgisch leger. En voor reservisten zijn onderofficieren en officieren sowieso mild, stelt onze reporter Kasper Goossens vast tijdens zijn tiendaagse opleiding. Vrijwilligers zoals hij, ziet Defensie maar al te graag komen. “Reservisten radbraken, zou een héél slechte pr- en hr-tactiek zijn”, schrijft hij. “Toch heb ik afgezien.”

Lees meer »

Iran en Rusland beginnen gezamenlijke manoeuvres in Kaspische Zee

Iran en Rusland bevestigen hun strategische samenwerking met gemeenschappelijke militaire manoeuvres in de Kaspische Zee. Op het programma van de twee marine-eenheden staan tactische oefeningen, reddingsacties en de aanpak van piraten, zei een woordvoerder van de Iraanse marine aan het nieuwsagentschap ISNA. Bij de manoeuvres zouden ook oorlogsschepen van de Iraanse Revolutionaire Garde ingezet worden.

Lees meer »

Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in Oudenburg

Sinds enkele weken geeft Lien De Muynck figuurtraining in sporthal Ter Beke. “Denk maar niet dat het heel intens is, neen, we doen het rustig aan zodat iedereen kan deelnemen. Belangrijk is op die manier je eigen lichaam te leren kennen. Met mogelijkheden en beperkingen”, legt Lien uit.
The post Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vijf jaar na ‘De Val’, Wout van Aert over zijn grootste litteken: “Daardoor prestaties kunnen leveren die anders niet waren gelukt”

Vandaag is het exact vijf jaar geleden dat Wout van Aert (29) in Pau verwond werd door een botsing met een nadarhek in de Tour. Een exclusief interview over de levenslange kras op zijn lijf en ziel: “Het litteken op mijn rechterbil is nog steeds 21 centimeter lang, de dokter vond het een oorlogswonde. Noem het gerust een verminking.”

Lees meer »