Duitse politie schiet man met bijl neer in Hamburg, vlakbij EK-fandorp van Nederlanders

Op de Reeperbahn in Hamburg, dicht bij de fanmars van tienduizenden Oranje-supporters, heeft zondagmiddag een grootschalige politieactie plaatsgevonden. Volgens de Duitse politie bevond zich een man met een bijl tussen de feestvierders.

 

Meer krantenkoppen in België

Nu ook blinde Barbie-pop op de markt

De bekende Barbie-poppen hebben nu ook een variant met een visuele beperking. Speelgoedfabrikant Mattel wil op die manier een bredere afspiegeling van de maatschappij in zijn producten tonen. De nieuwe pop heeft een stok en draagt een zonnebril, zo zegt het bedrijf.

Lees meer »

“Als ik president was geweest, was de oorlog tussen Rusland en Oekraïne nooit gebeurd”: Donald Trump aanvaardt nominatie en blikt terug op aanslag

Met een showworstelaar, een evangelist en een rockmuzikant maakten de Republikeinen vannacht een grote show van hun nationale partijbijeenkomst, ruim voordat Donald Trump het podium betrad. Die stelde de aanwezigen, in zijn eerste toespraak sinds de moordaanslag, “de vier meest glorieuze jaren” in het vooruitzicht.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Nu Joe Biden een stap opzij zet, blijft er maar één bejaarde man meer over in de race. Aan Kamala Harris om de strijd aan te gaan.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »