CD&V-voorzitter Sammy Mahdi pleit voor afspiegelingsregering

13:06 Door met dezelfde partijen op Vlaams en federaal niveau te regeren, kan ruzie voorkomen worden. Mahdi wil ook partijvoorzitter blijven. 

Meer krantenkoppen in België

Vanaf vrijdagavond kan je weer met wagen door Harelbekestraat in Kuurne: “Dit is een opluchting”

Op donderdagmiddag 18 juli werd de Harelbeeksestraat in Kuurne opnieuw geasfalteerd. Vanaf vrijdagavond kunnen auto’s er opnieuw door rijden, al blijft het stuk van de straat wel nog een werf tot oktober. De werken duurden in totaal al bijna zestien maanden en nu is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor de buurtbewoners. “Dankzij de werken zijn

Lees meer »

Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle

Voor haar Midzomer-hoevefeest op zondag 18 augustus is Landelijke Gilde Poelkapelle te gast in het Rozenhof bij Gerard Vanackere en Magda Vandermersch. Net zoals de vorige edities staat het hoevefeest in het teken van oldtimertractoren, met een rondrit en trekkertrek.
The post Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beelden tonen hoe mensen in ziekenhuis reageerden toen gewonde Donald Trump aankwam

In het Butler Memorial Hospital in het Amerikaanse Pennsylvania was het alle hens aan dek op zaterdag 13 juli. De gewonde voormalig president Donald Trump werd binnengevoerd nadat hij een moordpoging overleefde tijdens zijn campagne. Rick Foerster, die dat moment toevallig in het ziekenhuis was, filmde het gebeuren. “Oh, hij kan wandelen! Dank je Jezus”, klonk het opgelucht.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy

Op zondag 14 juli vierden Rita Vanhoutte en Willy Talloen hun gouden huwelijksverjaardag. Feestadres was de Zandberghoeve in Oedelem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mountainbiker Jens Schuermans breekt bot in hand tijdens BK in Beringen: morgen opereren om Olympische Spelen nog te halen

Afgelopen vrijdag heeft mountainbiker Jens Schuermans uit Maasmechelen een bot in zijn hand gebroken na een val tijdens het BK in Beringen. Het ongeluk gebeurde net nadat hij de titel van Belgisch kampioen in shorttrack veroverde. Onderweg naar het podium raakte een zak met reservekleren gekneld in zijn wiel waardoor Schuermans ten val kwam. Hij wordt morgen geopereerd om zijn

Lees meer »

Surfer in Australië gewond na aanval door haai

Aan een strand nabij de Australische badplaats Port Macquarie aan de oostkust heeft een haai dinsdagochtend (lokale tijd) een man aangevallen. Volgens lokale media heeft de 23-jarige surfer daarbij zware verwondingen aan het been opgelopen. Het is al de derde haaienaanval in een maand tijd Down Under.

Lees meer »