Amerikaanse Sandra zat 43 jaar onschuldig in de cel voor moord: rechter schrapt veroordeling

Een rechter in de Amerikaanse staat Missouri heeft de veroordeling vernietigd van een vrouw die 43 jaar lang onterecht in de gevangenis heeft gezeten. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Wesley Sneijder plots betrokken bij miljoenenfraude in Turkije: “Ben zelf slachtoffer van verkeerde investering”

Oud-topvoetballer Wesley Sneijder onderneemt juridische stappen tegen Turkse media die hem hebben gelinkt als ‘geheime partner’ van de internationale misdaadorganisatie Comanchero. Sneijder zou volgens media in het land waar hij tussen 2013 en 2017 onder contract stond bij voetbalclub Galatasaray “mogelijk betrokken zijn geweest bij het witwassen van geld”.

Lees meer »

Werken voor megabordeel ‘Hangar d’Amour’ in Oostende zijn gestart: “We gaan in overleg met sekswerkers om de nodige input te krijgen”

De ruwbouwwerken aan Hangar 1 zijn begonnen. In het historische pand, dat bijna 120 jaar oud is en in de Oostendse haven ligt, komt er niet enkel een restaurant, evenementenlocatie, dakterras en kantoorruimte, maar ook een zogenaamd ‘megabordeel’ of sekswerkruimte met 36 kamers. In oktober zal het mogelijk zijn om de werf te bezoeken.
The post Werken voor megabordeel

Lees meer »

Het ultieme wanhoopsoffensief van Biden: zo gaat het eraan toe achter de schermen

In wat veel wegheeft van een laatste wanhoopsoffensief grijpt Joe Biden (81) elke mogelijke strohalm om te tonen dat hij nog steeds de enige geschikte Democratische presidentskandidaat is. Zo belde hij zélf naar een ochtendshow, waarin hij zowaar Trumpiaanse ‘oorlogstaal’ bezigde, en hield hij een geïmproviseerde online meeting met zijn belangrijkste geldschieters. Zo ging het eraan toe in die bewuste

Lees meer »

Aqua Solar en Dobbero:waterpret op de Oude Leie

Aqua Solar staat garant voor een namiddag vol waterplezier in Menen. Kajak, sup, op de waterfiets of wat peddelen in een pedalo. Dit is de ideale activiteit voor gezinnen en vrienden. Iedere zaterdag- en zondagnamiddag in juli en augustus van 13 tot 17 uur. Niet op 17 (Dobbero) en 25 augustus (Triatlon). Dobbero (foto) is
The post Aqua Solar

Lees meer »

KVK en stad Kortrijk sluiten nieuwe overeenkomst af rond Guldensporenstadion en jeugdcomplex

Op de gemeenteraad van maandag 8 juli werd de nieuwe gebruiksovereenkomst tussen KV Kortrijk en de stad Kortrijk goedgekeurd. De nieuwe overeenkomst garandeert op lange termijn het gebruik van het Guldensporenstadion en het jeugdcomplex voor KVK. Tegelijk biedt de overeenkomst zekerheid op een lokaal sterk verankerde club die ten dienste staat van de Kortrijkse (sport)gemeenschap.
The post KVK en

Lees meer »

Chirokamp afgebroken na uitbraak rotavirus

Chiro Tom & Sam uit Merksem heeft zondag haar jaarlijks bivak afgebroken nadat er een uitbraak van het rotavirus was vastgesteld. Een 40-tal kinderen had maag- en darmklachten, ook een deel van de leiding raakte besmet.

Lees meer »

Waarom Bart De Wever (N-VA) tegen 20 september een regering wil

Het is een drama voor onze overheidsfinanciën, maar met het nieuwste rapport van de Vergrijzingscommissie kreeg kersvers formateur Bart De Wever (N-VA) een extra wapen in handen. Het zet de deur wagenwijd open om van de nieuwe federale coalitie een echte ‘hervormingsregering’ te maken. Maar de klok tikt. Want als hij voor 20 september geen ploeg – mét stevige hervormingen

Lees meer »

Evenepoel en Van Aert betreuren tijdverlies van Roglic, die na nieuwe val gehavend finishte: “Klassement hoort niet zo beslist te worden”

Voor de tweede dag op rij tegen de grond, dit keer wél met tijdverlies als gevolg. Primoz Roglic incasseerde een onverwachte en stevige dreun in de etappe naar Villeneuve-sur-Lot. De Sloveen verloor na een valpartij bijna tweeënhalve minuut. Het podium lijkt mission impossible. Oud-ploegmaat Wout van Aert en concurrent Remco Evenepoel staken Roglic wel een hart onder de riem.

Lees meer »

10.000-Stappenclash heeft zowel winnaars als verliezers

Ook dit jaar nam Lo-Reninge deel aan de 10.000-Stappenclash. Net als vorig jaar behaalde de gemeente een knappe derde plaats, na Mesen en Diksmuide. Het lokaal bestuur vond dat de inwoners die een bijzonder steentje hebben bijgedragen aan deze prestatie, het verdienden om in de bloemetjes te worden gezet.
The post 10.000-Stappenclash heeft zowel winnaars als verliezers appeared first

Lees meer »