25-jarige man komt om bij ongeval in Tervuren, 17-jarige passagier raakt zwaargewond

Bij een ongeval in Tervuren is vanmorgen een 25-jarige man om het leven gekomen. Een 17-jarig meisje werd zwaargewond. Over de oorzaak van het ongeval bestaat nog geen duidelijkheid. 

Meer krantenkoppen in België

Pools parlement verwerpt versoepeling abortuswet

Het Poolse parlement heeft vrijdag een wetsvoorstel verworpen dat de zeer strenge abortuswet van het land voorzichtig zou versoepelen. Enkele leden van de pro-Europese meerderheid hebben meegestemd met de uiterst rechtse oppositie. Hulp bieden bij abortus blijft zo strafbaar met gevangenisstraffen tot drie jaar.

Lees meer »

Kunla City Spa brengt wellness naar jouw thuis: “Onze producten zijn geschikt voor gevoelige huid”

Na hun webshop openen Robby (33) en Jens (34) uit Marke een fysieke winkel op de hoek van de Rijselsestraat en Kasteelstraat. “Met onze zelfontworpen producten willen we een brede doelmarkt bereiken. Mensen zijn vrij om die hier gratis te komen testen of kunnen sinds kort genieten van een behandeling.”
The post Kunla City Spa brengt wellness naar jouw

Lees meer »

Bissegem Plage na de zomer toegankelijk: “Unieke ontmoetingsplek langs de Leie”

We zijn gestart aan het zesde grote stadsvernieuwingsproject van de twaalf dat in 2024 opent. Bissegem krijgt er een aantrekkelijke ontmoetingsplaats bij. Langs de Leie komt Bissegem Plage, een uniek stukje natuur om te wandelen, te genieten van de groene omgeving én met plaats voor kinderen om te spelen.
The post Bissegem Plage na de zomer toegankelijk: “Unieke ontmoetingsplek

Lees meer »

Godfried Dejonckheere nam driemaal deel aan de Spelen: “Veel vriendschappen aan overgehouden”

Eind deze maand starten de Olympische Spelen in de Franse hoofdstad Parijs. De Westhoek telt verschillende ex-olympiërs. Wij zochten hen op en blikken terug naar hun olympische ervaring. Vandaag deel 2: ex-snelwandelaar en drievoudig olympiër Godfried Dejonckheere.
The post Godfried Dejonckheere nam driemaal deel aan de Spelen: “Veel vriendschappen aan overgehouden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgisch fregat is terug van missie naar Rode Zee voor Europese operatie

Het fregat Louise-Marie is dinsdag opnieuw aangekomen in Zeebrugge na een Europese operatie tegen de Jemenitische Houthi-rebellen in de Rode Zee. De rebellen voeren er sinds november aanvallen uit op commerciële schepen, naar eigen zeggen uit steun voor de Palestijnen in het conflict met Israël. De Louise-Marie beschermde tal van containerschepen in de regio.
The post Belgisch fregat is

Lees meer »

Zakenkantoor Geert Dehaese fusioneert met L&M Brokers

Zakenkantoor Geert Dehaese gaat sinds kort door het leven als ‘L&M Brokers – By Geert Dehaese’. Het is het gevolg van een fusie tussen het zakenkantoor en L&M Brokers, dat werd opgericht door Jovi De Loof om de bedrijven Viaene Verzekeringen en Zakenkantoor Decleir in onder te brengen. L&M Brokers is al langer actief in Sijsele en dan vooral bekend

Lees meer »

Happy Food bekroond voor de mooiste Saloon

Happy Food, de broodjeszaak op de hoek van de Markt met de Breidelstraat, werd uitgeroepen tot winnaar van de Saloonwedstrijd, die tijdens de Paardenmarkt door de stad georganiseerd werd. De inzet waren een wisseltrofee en een Torhoutbon van 100 euro.
The post Happy Food bekroond voor de mooiste Saloon appeared first on KW.be.

Lees meer »