20.000 roze badeendjes van Think Pink racen tegen elkaar in Antwerps Bonapartedok voor strijd tegen borstkanker

Think Pink heeft deze namiddag de tweede Pink Duck Race georganiseerd aan het Bonapartedok in Antwerpen. Daarbij nemen 20.000 roze badeendjes het tegen elkaar op in een race naar de finish. Zo wil de organisatie aandacht en geld verzamelen voor de strijd tegen borstkanker. De actie leverde 100.000 euro op voor onderzoek naar de ziekte. 

Meer krantenkoppen in België

Tuimelaar gespot in Noordzee: dierenarts Ellie roept op om dieren te fotograferen maar krijgt tegenkanting van wetenschapper

Voor de kust van Nieuwpoort heeft een visser een tuimelaar gespot en die beelden gedeeld op sociale media. Dierenarts Ellie De Grauwe (43) roept nu iedereen op om beelden te maken van de dolfijnen in onze Noordzee en wil dat het kweken van de dieren in gevangenschap stopt. Wetenschapper Jan Haelters, van het Instituut voor Natuurwetenschappen Oostende, steunt de oproep

Lees meer »

Vrienden café Sint-Joris pakken uit met rommelmarkt en livemuziek

Op zaterdag 20 juli wordt voor het eerst een rommelmarkt georganiseerd in het centrum van Passendale in een organisatie van enkele vrienden van café Sint -Joris. De rommelmarkt gaat door van 5 tot 16.30 uur en is voor iedereen toegankelijk.
The post Vrienden café Sint-Joris pakken uit met rommelmarkt en livemuziek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meldpunt Gentse Feesten focust op intrafamiliaal geweld tijdens festival: “Alcohol haalt soms vreemde dingen naar boven” 

Tijdens de Gentse Feesten legt het meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag dit jaar extra aandacht op intrafamiliaal geweld. Medewerkers van het meldpunt, barpersoneel en sfeerbeheer krijgen extra vorming om intrafamiliaal geweld te herkennen en slachtoffers te ondersteunen. Net zoals de voorbije jaren blijft het ook mogelijk om ander ongewenst gedrag te melden.

Lees meer »

Team 2030 haalt zwaar uit naar burgemeester Youro Casier: “Hij verschuift zijn verantwoordelijkheid naar de inwoners”

Na N-VA laat ook de andere oppositiepartij Team 2030 zijn stem horen over het veelbesproken item van de opstoot van diefstallen en inbraken in Wervik. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) deed maandag een oproep tot alle politieke partijen en de inwoners om samen te werken voor meer veiligheid in Wervik-Geluwe.
The post Team 2030 haalt zwaar uit naar burgemeester Youro

Lees meer »