Wat zegt de verkiezingsuitslag over onze maatschappij? ‘Mijn indruk is dat de integratie aan het lukken is’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Biden herhaalt dat hij “meest gekwalificeerde” kandidaat is, maar maakt weer pijnlijke versprekingen: “Ik koos vicepresident Trump”

Amerikaans president Joe Biden heeft donderdag herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het in zijn “big boy”-persconferentie. De Democraat struikelde echter geregeld over zijn woorden en sprak over “vicepresident Trump”, nadat hij Oekraïens staatshoofd Zelenski ook al als “president Poetin” had aangekondigd.

Lees meer »

Beatrijs (91) verontwaardigd na onthulling over mogelijke lijkschennis van medezuster: “Waarom hebben ze ons niets verteld?”

Bij het parket loopt een opsporingsonderzoek naar een mogelijk geval van lijkschennis in Lokeren. Een overleden zuster van de Clarissen Arme Klaren zou er opgegraven zijn en gedumpt in een knekelbak om zogezegd plaats te maken in het graf. Zuster Beatrijs (91) is verontwaardigd. “Heel jammer als dit allemaal zou kloppen. We wisten van niets. Ze was amper vier jaar

Lees meer »

Duitse herder net op tijd gered uit snikhete auto nadat ze met poot op claxon duwt: reddende agent geeft haar nu een nieuwe thuis

Een tragisch dierenverhaal met een hartverwarmend einde. Het begint met twee honden en een kat in een bloedhete auto ergens buiten een hotel in de Amerikaanse stad Indianapolis. De dieren zitten al een hele tijd in de wagen, terwijl het buiten 32 graden is. Binnen loopt de temperatuur nog veel hoger op. De beestjes raken compleet oververhit en dreigen te

Lees meer »

De indrukwekkende eerste week van Evenepoel: “Vechten om plaats te behouden”

Remco Evenepoel (24) is een van de smaakmakers in de eerste week van de Tour. Na negen etappes kan onze landgenoot een bijzonder goed rapport voorleggen. Een ritzege en de witte trui, daarnaast klom hij met de allerbesten op de Galibier en imponeerde hij tijdens het openingsweekend in Italië. Is Evenepoel de grootste uitdager voor Tadej Pogacar? “Ik zal moeten

Lees meer »

Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge

Gustaf Nilsson verlaat Union Sint-Gillis en verkast naar Club Brugge. Dat hebben beide teams vrijdag gemeld. De 27-jarige Zweedse aanvaller ondertekent bij de landskampioen een contract tot 2028.
The post Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »