Vrachtschip aan het zinken na raketaanval door Houthi-rebellen

Een vrachtschip dat donderdag geraakt werd door verschillende raketten voor de kust van Jemen, staat in brand en is aan het zinken. Dat meldt het Britse agentschap voor maritieme veiligheid (UKMTO). De bemanning heeft het schip verlaten, waardoor het nu stuurloos ronddobbert op zee. 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Prachtige ‘Kyana’s Verjaardagsshow’ met talrijke artiesten in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke

In het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke vierde Kyana haar verjaardagsshow in het bijzijn van heel wat aanwezigen én natuurlijk met talrijke optredens. De zus van Michael Lanzo moest geen verre verplaatsing ondernemen, want deze zaal is haar werkterrein. Voor één keer stond zij in de spotlights.
The post IN BEELD – Prachtige ‘Kyana’s Verjaardagsshow’ met talrijke artiesten in

Lees meer »

Zeven familieleden, onder wie drie kinderen, komen om bij brand in Nice: “Mannen met bivakmutsen goten benzine uit in flatgebouw”

In de Franse stad Nice is afgelopen nacht brand uitgebroken op de zevende verdieping van een appartementsgebouw. Zeven mensen zijn daarbij om het leven gekomen. Het gaat om drie kinderen, een tiener en drie volwassenen. Eerder raakte al bekend dat er sprake is van brandstichting. De burgemeester van Nice heeft intussen laten weten dat op bewakingsbeelden te zien is hoe

Lees meer »

Chaos in Engeland nadat kinderen met geweld naar opvangcentrum worden gebracht: relschoppers steken bus in brand en duwen politiewagens omver

In Harehills, een gebied dat in de Britse stad Leeds ligt, moest de politie donderdagnamiddag massaal uitrukken. In de stad waren verschillende rellen uitgebroken, nadat twee kinderen met geweld naar een opvangcentrum waren gebracht. Beelden tonen hoe mensen uit woede onder meer met stenen beginnen gooien, vuurwerk afschieten, een dubbeldekker in brand steken en een politiewagen omver duwen. De menigte

Lees meer »

Schutter (39) mag gevangenis onder voorwaarden verlaten na schietpartij tijdens burenruzie in Kortemark: “Hij gaat tijdelijk elders wonen”

De 39-jarige Kortemarkenaar die zondagnacht tijdens een burenruzie een schot loste met een jachtgeweer, mag de gevangenis onder voorwaarden verlaten. Volgens zijn advocaat was er geen sprake van poging tot doodslag. “Hij was de overlast van die mensen spuugzat”.
The post Schutter (39) mag gevangenis onder voorwaarden verlaten na schietpartij tijdens burenruzie in Kortemark: “Hij gaat tijdelijk elders wonen”

Lees meer »