Prinses Kate voor het eerst in het openbaar sinds kankerdiagnose

Prinses Kate is zaterdag voor het eerst in het openbaar verschenen sinds haar kankerdiagnose. Ze was te zien toen ze arriveerde aan Buckingham Palace voor het traditionele Trooping the Colour.

 

Meer krantenkoppen in België

Politiezone MIRA investeert in nieuwe wijkkantoren voor Avelgem en Zwevegem

Na het nieuwe wijkkantoor in Anzegem, staat ook voor de wijkinspecteurs in Avelgem en Zwevegem een nieuw wijkkantoor gepland. Op de politieraad van 25 juni werden zowel voor Zwevegem als Avelgem een voorstel ingediend, nadat dit eerder werd goedgekeurd door het politiecollege. Beide voorstellen werden unaniem goedgekeurd door de politieraad.
The post Politiezone MIRA investeert in nieuwe wijkkantoren voor

Lees meer »

Herbeleef de slotdag van Tomorrowland: doelman Thibaut Courtois en Average Rob & Omdat Het Kan hebben glansrol op nationale feestdag

Het eerste festivalweekend van Tomorrowland 2024 zit erop. De Belgische artiesten hebben de nationale feestdag een tricolore randje gegeven, met Average Rob & Omdat Het Kan op kop. Dimitri Vegas & Like Mike hebben het festival afgesloten, samen met Steve Aoki als 3 Are Legends. Tijdens die slotshow kreeg special guest Thibaut Courtois een bijzondere opdracht.

Lees meer »

Noodnummer 1722 geactiveerd, KMI geeft code geel voor onweer

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Van 14 uur tot en met zondagochtend 7 uur geeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer in heel het land. In West-Vlaanderen geldt dit wel pas vanaf 20 uur.
The post Noodnummer 1722 geactiveerd, KMI geeft code geel voor onweer appeared

Lees meer »

KIJK. “Wijn ruikt naar paardenstront”: dit is het moment waarna twee vrouwen beslissen uit ‘B&B zoekt lief’ te stappen

Het is ongezien. Twee deelneemsters van ‘B&B zoekt lief’ beslissen samen om uit het programma te stappen. Ze vinden hun ‘gastheer’ Jelmont onuitstaanbaar. Vicky Libert (60) en Ingrid Van Berghen (61) waren verbaasd over de hygiëne in het huis. Ze struikelden over rommel, er lag ‘pakken stof’, sliepen op een luchtmatras en moesten zich wassen onder een koude douche. Maar

Lees meer »

Kinderen baas op Gentse Feesten, meer dan 500 activiteiten voor jonge bezoekers: kleuterpretpark, poppenspel en kinderrave

De 181e editie van de Gentse Feesten telt 548 activiteiten voor kinderen en jongeren. Nog nooit richtte het programma zich zo sterk op jonge bezoekers. Het gros van de activiteiten is gratis. Er is een kinderdorp én een kleuterpretpark. Er zijn themaboottochten, optredens en workshops. Deze namiddag is de Vlasmarkt voor één keer de dansvloer voor kinderen. Op Boomtown is

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge

Aan de vooravond van Boezinge kermis neemt wandelclub Nooit Moe Boezinge vzw voor het eerst ook een plaatsje in op het drukke programma.
The post Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Café De Transvaal als eerbetoon omgedoopt tot ‘Bie Mariette’: “We zullen hier op de ‘buzzestove’ pannenkoeken bakken”

Langs de Lichterveldestraat in Koolskamp is café De Transvaal opnieuw geopend. Het interieur is helemaal veranderd en ademt de sfeer van een bruine kroeg uit. Buiten is men nog druk in de weer om de omgeving af te werken. “En straks komt hier een ‘buzzestove’ waarop we pannenkoeken kunnen bakken”, zegt eigenaar Chris Vandevyvere. En ondertussen vindt het volk opnieuw

Lees meer »

De fontein van Corijn spuit opnieuw in de Ronde Kom

De stad vernieuwde de voorbije maanden de verouderde fontein in De Ronde Kom. In het bijzijn van Lex Corijn, zoon van Raf die ijverde voor een oplossing voor de vissen in De Ronde Kom, werd de spuitfontijn woensdag ingehuldigd. “De schoonheid van deze plek is terug. Ik ben erg dankbaar.”
The post De fontein van Corijn spuit opnieuw in

Lees meer »