PORTRET. Luis de la Fuente, een goede loebas die ver komt met people management en gezond ‘boerenverstand’

Spanje blijft het proberen. Dit keer mag Luis de la Fuente (62) trachten om op het EK voetbal een prijs te winnen met die mix aan ervaring (Nacho, Carvajal, Morata), leiderschap (Rodri, Jesus Navas), en jong talent (Pedri, Nico Willams, Lamine Yamal). De onbekende De la Fuente tracht met zijn Bond zonder Naam-aanpak een kampvuur te creëren bij Spanje. Zien of het aanslaat. 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet om te stimuleren, maar om aan te zetten tot deponeren”

Wie aan jeugdhuis Skalul in Lendelede op een ludieke manier zijn of haar mening wil verkondigen, kan voortaan een beroep doen op de ‘peilingasbak’ die er aan de muur hangt. Je kan er je sigarettenpeuk in kwijt en tegelijk je stem geven bij enkele ludieke polls.
The post Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet

Lees meer »

Onder meer zanger Stromae en sterrenchef Peter Goossens: deze Belgen krijgen onderscheiding van koning Filip

Sterrenchef Peter Goossens (60) wordt benoemd tot Commandeur in de Leopoldsorde, en ook zijn collega Seppe Nobels (41) en muzikant Stromae (39) krijgen een ereteken uit handen van koning Filip ter gelegenheid van de nationale feestdag. Antiquair Axel Vervoordt (77), lieveling van koningin Paola, mag zich voortaan baron noemen. Dat blijkt uit de lijst van nieuwe adellijke titels en gunsten,

Lees meer »

Haven van Genk ontruimd na zuurlek in zeecontainer

De haven van Genk is geëvacueerd nadat een zuurlek ontdekt werd in een zeecontainer. Het lek werd kort na de middag vastgesteld. Er werd een veiligheidsperimeter ingesteld, waardoor de Kolenhavenstraat afgesloten werd voor alle verkeer. Er vielen geen gewonden en voor de omwonenden was geen gevaar. De brandweer kon het lek opsporen en dichten. Rond 19 uur was het probleem

Lees meer »