Opnieuw UAE Team Emirates boven in de Ronde van Zwitserland: Almeida gunt leider Yates de overwinning

UAE Team Emirates blijft de Ronde van Zwitserland domineren. Adam Yates en João Almeida waren ook in de voorlaatste etappe een klasse te sterk voor de andere klassementsmannen. Hand in hand kwamen ze over de meet. In de afsluitende tijdrit zullen ze onder elkaar uitmaken wie de eindzege op zak steekt. 

Meer krantenkoppen in België

Koest met twee paarden belandt in gracht in Lo-Reninge, één paard overlijdt ter plaatse

In Reninge (Lo-Reninge) is zondagnamiddag een koets met twee paarden in een gracht beland. Een van de paarden is naar een dierenkliniek gebracht voor observatie, terwijl het andere paard is overleden. De inzittenden van de koets bleven ongedeerd.
The post Koest met twee paarden belandt in gracht in Lo-Reninge, één paard overlijdt ter plaatse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gewezen eerste schepen van Menen Michel Dupont (87) overleden

In Menen is gewezen eerste schepen Michel Dupont (87) overleden. Voor de socialisten was hij twaalf jaar schepen en zetelde maar liefst 29 jaar en zeven maanden in de gemeenteraad. Aan de verkiezingen van oktober 2006 nam hij niet meer deel. Michel Dupont is ook provincieraadslid geweest.
The post Gewezen eerste schepen van Menen Michel Dupont (87) overleden appeared

Lees meer »

Na massale oproep tot ontslag: wie is de baas van de Amerikaanse Secret Service? “Te veel bezig met vrouwen aanwerven, te weinig met echte veiligheid”

Na de aanslag op Donald Trump ligt ook de United States Secret Service (USSS) onder vuur en moeten er volgens sommigen koppen rollen, om te beginnen die van directeur Kimberly Cheatle. Die zou te veel bezig zijn om het vrouwenquotum binnen de veiligheidsdiensten op te schroeven en te weinig met de veiligheid van het land en zijn leiders. Politiek spel

Lees meer »

Zes doden na schietpartij in moskee in Oman: IS eist aanslag op

Terreurbeweging Islamitische Staat heeft de aanslag in de buurt van een moskee in de Omaanse hoofdstad Muscat opgeëist. Dat doen de terroristen in een verklaring die verspreid is door het aan IS gelieerde persbureau Amaq. Doelwit van de drie terroristen was een bijeenkomst van sjiieten, klinkt het. IS beschouwt sjiieten als afvalligen. Bij de aanval kwamen zes mensen om en

Lees meer »

Vroedvrouwenpraktijk De Bakermat in Leuven moet werking afbouwen: “Voortbestaan bedreigd door onderfinanciering en schrappen subsidies”

In Leuven moet kraamhulporganisatie en vroedvrouwenpraktijk De Bakermat noodgedwongen haar werking afbouwen. "Het voortbestaan is bedreigd door het verminderen en schrappen van subsidies en door de ontoereikende financiering door het RIZIV", zegt afgevaardigd bestuurder Anne Dedry. Voor wie nu al ingeschreven is bij De Bakermat, verandert er niets.

Lees meer »