Ook ‘Macron-front’ Bretagne stemt nu op uiterst rechts: “Macron heeft ons land in de dieperik gestort”

De golf van het uiterst rechtse Rassemblement National heeft Frankrijk overspoeld. Ook de dijken van het onneembare Bretagne, ooit een Macron-front, zijn gebroken. “We hebben al het andere al eens geprobeerd, laten we nu RN maar proberen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Na jaren vechten voor haar carrière, verkiest Margot Robbie het gezinsleven: “Eenmaal ik een kind heb, is dat prioriteit”

Ze gaf jarenlang haar carrière voorrang, maar nu kiest Margot Robbie (34) volop voor haar gezinsgeluk. De ‘Barbie’-actrice is namelijk in verwachting van haar eerste kindje met echtgenoot Tom Ackerley (34). Een voormalige huisgenoot, die zich ontpopte tot de liefde van haar leven. “Het was dramatisch toen iedereen erachter kwam … Alsof de hel losbarstte.”

Lees meer »

Four Tops-zanger Duke Fakir overleden

De Amerikaanse zanger Duke Fakir, medeoprichter van de legendarische soulgroep Four Tops, is niet meer. Hij overleed op 88-jarige leeftijd in zijn woning in Detroit aan hartfalen, meldt de New York Times op basis van een mededeling van de familie van de zanger.

Lees meer »

‘Magic in the sky’ mag best wat kosten: wij vlogen mee met de eerste Tomorrowland ‘party flight’ van Ibiza naar Brussel

Terwijl vrijdag 19 juli in de Schorre in Boom de poorten van het eerste Tomorrowland-weekend opengaan, begon voor sommigen de pret woensdag al met een ‘party flight’ van Ibiza naar Brussel. Onze reporter stapte mee op het vliegtuig en stelde vast: een goede sfeer aan boord is honderd procent gegarandeerd, en daar willen reizigers een stevige som geld voor neertellen.

Lees meer »

Na nóg een zomerstorm: wanneer is er beterschap op komst? David Dehenauw kijkt in de weerkaarten en heeft goed nieuws

De zomerstorm met bijhorende straten die blank staan en opgebroken Chirokampen is nog maar net het land uit, of onze weerman David Dehenauw maakt ons – letterlijk – warm met zijn weerkaarten. Hij spreekt van zomerweer “van het type dat veel Belgen niet verkeerd vinden: noch te warm, noch te koud”. Vanaf wanneer mogen we dat perfecte vakantieweer verwachten? En

Lees meer »

Private William McCann krijgt eindelijk een officiële grafsteen: “De eindmeet net niet gehaald”

Het Britse Ministerie van Defensie organiseerde een herdenkingsplechtigheid bij het CWGC-gedeelte van de gemeentelijke begraafplaats in Stasegem voor de inwijding met militaire eer van de grafsteen van Private William McCann. Hij was er al begraven, maar werd recentelijk geïdentificeerd door DNA-onderzoek.
The post Private William McCann krijgt eindelijk een officiële grafsteen: “De eindmeet net niet gehaald” appeared first on

Lees meer »

“Hij doet dit puur om Vingegaard te jennen”: Pogacar lijkt zich gewoon te amuseren, maar Tom Dumoulin ziet er meer achter

“A normal day at the office.” Leuke finale op Superdévoluy, maar Tadej Pogacar haalde er een keer de schouders bij op. Terwijl zijn concurrenten vechten voor elke seconde, lijkt hij vooral manieren te zoeken om zich te amuseren in de Tour. Of toch niet? Volgens NOS-analist en ex-Giro-winnaar Tom Dumoulin wil Pogacar vooral rivaal Vingegaard een koekje van eigen deeg

Lees meer »