Na de verkiezingen: zult u netto meer overhouden?

01:00 Informateur Bart De Wever mikt op een federale coalitie van de N-VA, CD&V, Vooruit, de MR en Les Engagés. Die zal vrijwel zeker werk maken van een belastingverlaging voor wie werkt en onderneemt. Maar… 

Meer krantenkoppen in België

Afdaling Kluisberg wordt fietser fataal

Zaterdagavond om 20.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval beneden de Kluisberg. Een fietser reed de Kluisberg naar beneden. De eerste scherpe bocht kon hij wel nemen, bij de tweede haakse bocht ter hoogte van Boskouter reed hij rechtdoor in de omheining. De hulpdiensten kwamen nog ter plekke maar hulp kon niet meer baten. De man was op

Lees meer »

Geen danscarrière, maar wel beautysalon voor Lou

Ooit had ze de droom om een professioneel danseres te worden, tot blessures haar droom uiteen deden spatten. Nu heeft Lou Vanoutryve (19) een nieuwe droom: haar eigen schoonheidsinstituut. Die opende ze onlangs op het Petrus- en Paulusplein met Loua Beauty & Welness.
The post Geen danscarrière, maar wel beautysalon voor Lou appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elisabeth Lucie Baeten beschuldigt ‘Vogue’ van “verzinnen” cellulite: “Van iets normaal maakten zij plots probleem”

Elisabeth Lucie Baeten (33) is het duidelijk oneens met de vele artikels over cellulite. Toen ze online door een nieuwswebsite scrolde en opnieuw een artikel zag met de titel ‘Putjes en deukjes in je huid: wat is cellulite en kun je er iets tegen doen?’, reageerde ze scherp op sociale media. “Cellulite is net zo normaal als rimpeltjes op je

Lees meer »

Hoe Bouchez tot een halfuur voor de persconferentie nog twijfelde om zélf Waals minister-president te worden

Hij doet het dan toch niet zélf. Georges-Louis Bouchez (MR) zal zijn stadsgenoot Elio Di Rupo (PS) niet opvolgen als Waals minister-president en blijft gewoon partijvoorzitter. Zijn jonge ex-begrotingsminister Adrien Dolimont (35) is de nieuwe uitverkorene. Maar de keuze was verscheurend, gaf hij toe. En bijzonder last minute. Een reconstructie van de laatste uren voor de persconferentie. “Ik heb geen

Lees meer »

50.000 dollar én een gooi naar de titel later dit jaar: Shirzad Qadrian wint hoofdkamp van Cage Warriors 174 na intens gevecht

In Londen vond zaterdagavond het Cage Warriors 174-evenement plaats. Onder andere ex-wereldkampioen Vucenic en Qadrian mochten de octagon betreden. Die laatste trad aan in dé kamp van de avond en won van de Zweed Lööf. Daardoor mag de Brit zich opmaken voor een titelgevecht tegen Gittens later dit jaar. Een overzicht van de gevechten.

Lees meer »

Moordenaar gezocht bij Theater O’ana: “We zullen het publiek doen lachen en huiveren tegelijk”

Vier avonden in september speelt Theater O’ana zijn nieuwe jongerenproductie 13 over Twaalf. Het worden voorstellingen vol spanning, want er gebeurt een moord. Het publiek mag mee op zoek naar de dader. De regie is in handen van Robin Segaert.
The post Moordenaar gezocht bij Theater O’ana: “We zullen het publiek doen lachen en huiveren tegelijk” appeared first on

Lees meer »

Verkiezingen en samenwerking centraal in 21 juli-toespraak van koning Filip: “Nood aan verbindend project dat hart van de mensen raakt”

Koning Filip blikt in zijn traditionele toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag terug op de verkiezingen van 9 juni. Die verkiezingsuitslag laat ruimte voor toenadering tussen de verschillende politieke partijen en regio’s, zegt hij daarover. Ook de "noodzakelijke hervormingen" en het belang van de Europese Unie komen aan bod. "De komende 5 jaar zijn beslissend voor Europa en ons

Lees meer »

Nieuwe olifant Max aangekomen in ZOO Antwerpen: “Puber die klaargestoomd wordt om rol als kweekstier te vervullen”

In de Antwerpse zoo is vandaag een nieuwe olifant aangekomen. Het dier heet Max en werd in een vrachtwagen vervoerd vanuit een dierentuin in de Tsjechische hoofdstad Praag. Max vervangt olifant Assam, die recent vertrokken is naar de zoo van Augsburg in Duitsland. Bezoekers kunnen de nieuwe aanwinst voorlopig nog niet bewonderen. "De olifant mag op zijn eigen ritme beslissen

Lees meer »

Privédetective die Amber Heard inhuurde om bezwarende info over hem te vinden, schrijft boek met niks dan lof over Johnny Depp

Zijn naam is gezuiverd en zijn carrière is weer vertrokken. Johnny Depps (61) ster is weer rijzende na een lange publieke rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard. Nu krijgt de acteur ook bijstand uit onverwachte hoek. Want de privédetective die Heard inhuurde om bezwarende informatie over hem te achterhalen, heeft een boek geschreven waarin hij gek genoeg niets dan goeds

Lees meer »

? De Parachutemoord. Hoe driehoeksverhouding tot moord leidde. Els deelde bed met Marcel en zij moest op de bank slapen: “Dat maakte haar razend”

Kan iemand schuldig zijn aan moord zonder materiële bewijzen? Dat is de centrale vraag tijdens het proces over de parachutemoord. Op de beklaagdenbank zit Els Clottemans, die elke betrokkenheid ontkent bij de dood van haar vriendin en liefdesrivale Els Van Doren. In de tweede aflevering van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ maak je één van de meeste ophefmakende rechtszaken opnieuw mee

Lees meer »

Het is erop of eronder voor Ursula von der Leyen

Ursula Von der Leyen gaat ervan uit dat ze donderdag in het Europees Parlement minstens 361 stemmen krijgt, zodat ze Commissievoorzitter kan blijven. Anders moeten de Europese leiders op zoek naar een nieuwe naam. “Er is alleen een plan-A.”

Lees meer »

Hoofd Secret Service gaat in Congres getuigen om aanslag Trump

De directeur van de Amerikaanse Secret Service Kimberly Cheatle getuigt op 22 juli voor het toezichtcomité van het Huis van Afgevaardigden naar aanleiding van de recente moordaanslag op voormalig president Donald Trump tijdens een campagnebijeenkomst. Dat meldt het Huis-comité dat de hoorzitting zal leiden.

Lees meer »