LIVEBLOG ITALIË-ALBANIË. Erop en erover: Barella zet de titelverdediger op voorsprong

In groep B neemt Italië het op tegen Albanië. De titelverdediger zou normaal niet in de problemen mogen komen, maar in voetbal weet je natuurlijk nooit. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. Voorlopig staat het 2-1. 

Meer krantenkoppen in België

Olga Leyers onder vuur wegens pikante looks op sociale media, maar bekend Vlaanderen neemt het voor haar op

‘Celebrity MasterChef’-winnares Olga Leyers (26), de jongste dochter van Jan Leyers (66), doet veel mannenharten op sociale media sneller slaan. Met haar gewaagde en verleidelijke outfits – denk korte rokjes, sexy lingerie en strakke shirts – durft Olga duidelijk meer dan veel andere bekende Vlamingen. Dat weet ‘TV Familie’. Niet iedereen is even grote fan, maar van haar vrouwelijke collega’s

Lees meer »

Voormalige ‘B&B zoekt lief’-vriendinnen Vicky en Ingrid vechten fikse ruzie uit: “Ze dreigde de Hells Angels op mij af te sturen”

Als één front gingen Vicky (60) en Ingrid (61) in ‘B&B zoekt lief’ in het verweer tegen uitbater Jelmont tijdens hun horrorverblijf in zijn zaak, maar sinds kort staan de dames ook lijnrecht tegenover elkaar. Een geannuleerde reis, een fysiek momentje met Jelmont en afgunst over het aantal minuten schermtijd. Het zorgt voor een bitse vete tussen de twee, die

Lees meer »

Na 21 maanden zijn Waregemstraat en Vichtseweg (eindelijk) weer open

Na 21 maanden van hard werk en heraanleg, gaat de verbinding tussen Waregem en Vichte op vrijdag 19 juli in de avond terug open voor alle verkeer. Dat betekent meteen ook dat de Vichtseweg en de Waregemstraat klaar zijn voor de toekomst met een gescheiden riolering, een nieuwe wegdek en veilige fietspaden.
The post Na 21 maanden zijn Waregemstraat

Lees meer »