LIVEBLOG ITALIË-ALBANIË (21u). Geen verrassingen verwacht bij de titelverdediger, Albanezen voor de tweede keer ooit op een EK

Titelverdediger Italië kijkt Albanië in de ogen. Albanië is er voor de tweede keer in zijn geschiedenis bij op een EK voetbal. In 2016 strandden de Albanezen in de groepsfase. Italië zou normaal niet in de problemen mogen komen, maar in voetbal weet je natuurlijk nooit. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. De indrukwekkende slottijdrit van de drie tenoren: Pogacar zet bij eerste tussenpunt al meteen de toon, Vingegaard klopt Evenepoel nipt

Buitenaards, bovenmenselijk, exceptioneel, weergaloos,… Woorden schieten tekort om de prestatie van Tadej Pogacar te beschrijven. De Sloveen wou ook de laatste kruimels van deze Tour de France voor zich en won de slotetappe op fenomenale wijze. Al op het eerste tussenpunt werden de waardeverhoudingen met Vingegaard en Evenepoel duidelijk, daarna werd het verschil enkel groter. De volgorde van het eindpodium

Lees meer »

Beelden tonen hoe mensen in ziekenhuis reageerden toen gewonde Donald Trump aankwam

In het Butler Memorial Hospital in het Amerikaanse Pennsylvania was het alle hens aan dek op zaterdag 13 juli. De gewonde voormalig president Donald Trump werd binnengevoerd nadat hij een moordpoging overleefde tijdens zijn campagne. Rick Foerster, die dat moment toevallig in het ziekenhuis was, filmde het gebeuren. “Oh, hij kan wandelen! Dank je Jezus”, klonk het opgelucht.

Lees meer »

Na Acid, breken ook TikTokkers Neal (19) en Senne (19) in op Tomorrowland: “Nu kunnen we het van onze bucketlist schrappen”

In hun laatste TikTok-stunt tonen Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster hoe ze wisten binnen te glippen op de weide van Tommorowland. Het duo kon uit handen van de security blijven en zo meegenieten van de laatste dag van het festival. “Het was echt insane, maar de inbraak was allesbehalve gemakkelijk”, klinkt het bij de TikTokkers.

Lees meer »

Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer verbondenheid

“Neos is een vereniging waar iedere 55-plusser, die actief in het leven staat én van een stukje cultuur en andere interessante activiteiten wil genieten, zich thuis zal voelen”, zegt Rudy Pattyn, voorzitter van de lokale afdeling. Onlangs sloten ruim 80 leden het voorbije werkjaar af met een ‘Zomerhappening’ in kasteel Wallemote.
The post Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer

Lees meer »

Prof Jan Deprest ontwikkelde techniek om foetussen in de baarmoeder te opereren: “Als we na de geboorte moeten ingrijpen, waarom dan niet ervoor?”

Samen met zijn team ontwikkelde hij nieuwe, grensverleggende technieken om nog ín de baarmoeder foetussen te opereren en hun levens te redden. Pionier Jan Deprest (64) bleef er nuchter onder, ondanks de kritiek her en der dat hij voor God zou spelen met zijn buisjes en ‘ballonnetjes’. “Toch blijf ik altijd denken aan de helft van de kindjes die het

Lees meer »

Hoe één softwarefoutje desastreuze gevolgen had: “Er zullen zeker schadeclaims komen”

Van België tot India en Australië: wereldwijd zorgt een IT-storing voor desastreuze problemen in ziekenhuizen, luchthavens, banken en mediabedrijven. Reden: ‘foutje’ in de software-update van CrowdStrike, het Amerikaanse bedrijf met ruim 20.000 klanten. Wat is er misgegaan? Kunnen zij aansprakelijk gesteld worden voor de intussen miljoenen kosten? En wat kun je zelf doen als je problemen ervaart? Cyberexpert Tim Cools

Lees meer »