LIVEBLOG EK 2024. Brobbey traint niet mee bij Oranje, Engelsen voltallig op het oefenveld

Het is zover: het EK voetbal is eindelijk begonnen. Volg ál het nieuws rond het Europees Kampioenschap op de voet in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij Kortrijkse studenten

Ondanks twee veroordelingen in vier maanden stal een 33-jarige man zonder gekende verblijfplaats in de Kortrijkse regio opnieuw een tiental fietsen. Dit keer vloog hij alvast de cel in. “Maar het is de laatste keer dat ik het gedaan heb”, beloofde hij aan de rechter.
The post Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij

Lees meer »

“De sfeer op Festival Dranouter is speciaal”: Gezin Samyn uit Abele is al jaren vrijwilliger op zomerfestival

De liefde voor Festival Dranouter is groot bij het gezin Samyn uit Abele. Papa Martin, mama Heidi en dochters Janne en Flore helpen allemaal graag een handje als vrijwilliger bij Festival Dranouter, dat deze zomer ook uitpakt met een foto-expo.
The post “De sfeer op Festival Dranouter is speciaal”: Gezin Samyn uit Abele is al jaren vrijwilliger op zomerfestival

Lees meer »

Ontdek ’t Land van Vlierbos in Diksmuide, een plek vol beleving in de natuur

’t Land van Vlierbos in Diksmuide biedt aan Diksmuidelingen en toeristen een groot gamma aan ontspannende activiteiten. Het is niet enkel een plaats vol beleving midden in de natuur, maar ook een sociale plaats die werk biedt aan mensen met een afstand naar de gewone arbeidsmarkt.
The post Ontdek ’t Land van Vlierbos in Diksmuide, een plek vol beleving

Lees meer »

Mooi weer zorgt voor topweekend aan zee met 300.000 dagtoeristen

Het mooie weer van afgelopen weekend aan de kust zorgde daar voor een topweekend. Zo zakten er 300.000 dagtoeristen af en konden de kusthotels rekenen op een bezetting van bijna 95 procent. Dat blijkt uit cijfers van provinciebedrijf Westtoer.
The post Mooi weer zorgt voor topweekend aan zee met 300.000 dagtoeristen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Internationale topacts tijdens Boulevard

Het straattheaterfestival Boulevard, al bijna 40 jaar een geliefd zomerevenement, brengt ook deze zomer weer internationaal straattheater van hoog niveau naar De Haan en Wenduine.
The post Internationale topacts tijdens Boulevard appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook magistraten en politiemedewerkers benaderd door ‘Eveline’, parket wil de man vervolgen voor afpersing, belaging en voyeurisme 

De oplichter die zich voordeed als ‘Eveline’, en zo naaktfoto’s van BV’s kon krijgen, heeft ook politiemensen en magistraten benaderd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De man deed op sociale media alsof hij een jonge vrouw was, en zocht contact met allerlei mannen om hen naaktfoto’s te laten sturen. Nadat de man eind vorig jaar voor de 2e keer vrij

Lees meer »

Van waterellende naar waterpret: “Doet deugd om tijdens de zomer hier plezier te beleven”

Op en top festivalgevoel in Roesbrugge tijdens IJzerfun. Plezier op en naast het weer: dat is opnieuw de succesformule. In november vorig jaar stond het terrein nog volledig onder water door de overstromingen in de streek. “Waar we nu gezellig zitten, zat toen een goede meter onder water. Een wintereditie zit er door het overstromingsgebied dan ook niet in”, zegt

Lees meer »