KIJK. Geeuwen, fronsen en friemelen aan gordijn: prins Louis (6) steelt alweer de show

Prinses Kate (42) was vandaag niet de enige royal op wie alle ogen gericht waren. Op het balkon van Buckingham Palace wist ook haar jongste zoon, prins Louis (6), de aandacht te trekken met zijn expressieve bewegingen en gezichtsuitdrukkingen. Het begint stilaan zijn handelsmerk te worden, want ook tijdens Trooping the Colour vorig jaar en het jubileum van Queen Elizabeth in 2022 stal de jonge royal de show. 

Meer krantenkoppen in België

Nathalie (37) neemt afscheid van pony die zwaar toegetakeld wordt door loslopende hond: “Dit doet pijn, maar Julleken krijgt een mooi plaatsje in ons huis”

Nathalie van de Bossche (37) uit Sint-Lievens-Houtem heeft afscheid moeten nemen van haar pony Julleken. Ze moet haar lieveling laten inslapen nadat het werd aangevallen door een loslopende hond. Het dier, amper 60 centimeter groot, kreeg daarbij zware bijtwonden in hals en flank. Nathalie legde eerst zelf een drukverband aan maar noch de dierenarts, noch de specialisten van de dierenkliniek

Lees meer »

Elektrische Audi wordt wellicht einde van autohistorisch tijdperk: parel van Belgische auto-industrie lijkt boeken écht toe te doen

Nu Audi overweegt om in Vorst vroeger dan 2027 te stoppen met de productie van de Audi Q8 e-tron, lijkt na zeven decennia het lot van de Brusselse autofabriek bezegeld. Groot geworden door de Kever en gedragen door de Volkswagen Golf, maar de elektrische Audi wordt wellicht het einde van een autohistorisch tijdperk. Dit is het verhaal achter de op-

Lees meer »

Nieuwe langeafstandswandeling van 179 kilometer verbindt de Limburgse mijnsites: “Eerbetoon aan verleden”

Visit Limburg en Grote Routepaden vzw (GR) hebben een nieuwe langeafstandswandeling door de Limburgse mijnstreek voorgesteld. Tijdens een wandeling van 179 kilometer komen wandelaars meer te weten over de mijnsites, waaronder BE-MINE in Beringen en Terhills in Eisden. "De GR-route is niet de snelste weg van A naar B, maar wel de meest aantrekkelijke", vertelt Rik Röttger, voorzitter van GR.

Lees meer »

Godfried Dejonckheere nam driemaal deel aan de Spelen: “Veel vriendschappen aan overgehouden”

Eind deze maand starten de Olympische Spelen in de Franse hoofdstad Parijs. De Westhoek telt verschillende ex-olympiërs. Wij zochten hen op en blikken terug naar hun olympische ervaring. Vandaag deel 2: ex-snelwandelaar en drievoudig olympiër Godfried Dejonckheere.
The post Godfried Dejonckheere nam driemaal deel aan de Spelen: “Veel vriendschappen aan overgehouden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lieva (55) verloor haar twee benen in een ongeval, net als slachtoffer van Nick Bril: “Nog elke ochtend denk ik: zouden ze er weer aangegroeid zijn?”

Een half jaar nadat Nick Bril met zijn terreinwagen over hem reed en hij zijn twee benen verloor, mag Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. Hij gaat rechtstreeks naar het befaamde revalidatiecentrum in Pellenberg. Om er te leren stappen op beenprothesen. Lieva Vervoort (55) moest zes jaar geleden hetzelfde doen en heeft goeie raad voor Joe: “Zorg dat je er

Lees meer »