Jorge (43) en Lizette (35) worden op vakantie geëlektrocuteerd in jacuzzi: beelden tonen paniek bij omstaanders

Wat een ontspannende vakantie had moeten worden, is voor een Amerikaans koppel uitgedraaid op een drama. Ze kregen elektrische schokken in een jacuzzi, met fatale afloop voor een van hen. 

Meer krantenkoppen in België

7 miljoen flitsboetes vorig jaar, maar deze Vlamingen kregen er nog nooit één: “Haastige chauffeur duwde met zelfs eens tussen twee vrachtwagens”

Nooit eerder kregen meer chauffeurs een snelheidsboete dan in 2023. Er werden er bijna zeven miljoen uitgedeeld. Toch zijn er Vlamingen die nog nooit een flitsboete hebben gehad. Twee van hen vertellen waarom ze zich steeds nauwgezet aan de snelheidslimieten houden, hoe ze dat voor elkaar krijgen en – vooral – hoe de andere chauffeurs daarop reageren.

Lees meer »

Ye opnieuw aangeklaagd om stelen muziek: “Gaat over meer dan geld”

Ye, voorheen Kanye West, is aangeklaagd omdat hij muziek van een andere partij zou hebben gestolen om te gebruiken in zijn eigen werk. De Amerikaanse muzieksite Billboard heeft juridische documenten in handen waaruit blijkt dat de 47-jarige artiest onrechtmatig stukken uit het lied ‘MSD PT2′ heeft gebruikt voor zijn eigen liedjes ‘Hurricane’ en ‘Moon’.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Eric en Liliana uit Tielt

Eric Meulebrouck en Liliana Dewaelsche mochten onlangs hun gouden jubileum vieren. Eric groeide op in Tielt, waar hij ook naar school ging. Hij werkte 30 jaar lang bij Bafa in Schuiferskapelle en 12 jaar bij Bauwens in Beernem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Eric en Liliana uit Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gehandicapte astronaut John McFall kan veilig de ruimte in

Voormalig Brits Paralympisch kampioen John McFall, die door het Europees Ruimteagentschap is geselecteerd om te trainen om de eerste gehandicapte astronaut te worden die de ruimte in gaat, zou veilig in het Internationaal Ruimtestation (ISS) kunnen verblijven, zo heeft ESA bekendgemaakt.

Lees meer »

Anthony Dumarey wil burgemeesterssjerp terug in Oudenburg, nadat hij vorig jaar stap opzij zette na vastgoedaffaire

Anthony Dumarey, die vorig jaar opstapte als burgemeester van Oudenburg, keert terug op het politieke toneel en wil opnieuw een gooi doen naar de burgemeesterssjerp. Hij wordt lijsttrekker van de lijst Voor Oudenburg dat de naam Open VLD vervangt.
The post Anthony Dumarey wil burgemeesterssjerp terug in Oudenburg, nadat hij vorig jaar stap opzij zette na vastgoedaffaire appeared first

Lees meer »