Is een officieel voetbaltruitje van de Rode Duivels 170 euro waard? “Je betaalt voor exclusiviteit en innovatie”

De Rode Duivels aanmoedigen in stijl kan je flink wat geld kosten: de officiële, gepersonaliseerde truitjes van de Belgische Voetbalbond kosten 170 euro per stuk. Waarom moet je zoveel betalen? "Exclusiviteit en innovatie", zegt sportmerk Adidas. "Exclusiviteit en emotionaliteit", zegt de marketingexpert. Waar betaal je nu voor? 

Meer krantenkoppen in België

“Altijd weer opstaan, rug rechten en ‘voesj’ doen”: het Tourdebuut van Evenepoel door de ogen van papa Patrick (en mama Agna)

Het zal je kind maar wezen. Derde in zijn allereerste Tour. Met ritwinst en de witte trui van beste jongere erbovenop. “Trots en blij”, maakte Remco Evenepoel papa Patrick en mama Agna, die in alle discretie en anonimiteit van de avonturen van hun zoon hebben genoten. “Een vuistje in onze WhatsApp-groep volstond om te weten: hij blinkt in zijn vel.”

Lees meer »

Groep van zo’n 170 Belgen zit vast op luchthaven van Palermo, vlucht is opnieuw met een dag uitgesteld

In Palermo, op het eiland Sicilië, zit een groep van naar schatting 170 Belgen vast omdat hun vliegtuig voorlopig niet kan vertrekken. Door technische problemen met het toestel wordt de vlucht voor de tweede dag vertraagd, en moeten ze dus opnieuw een extra nacht blijven. De gedupeerde reizigers krijgen een financiële compensatie van 250 euro, belooft Piet Demeyere van touroperator

Lees meer »

Na nóg een zomerstorm: zien wij daar… terrasjesweer? Weerman David Dehenauw heeft goed nieuws

De zomerstorm met bijhorende straten die blank staan en opgebroken Chirokampen is nog maar net het land uit, of onze weerman David Dehenauw maakt ons – letterlijk – warm met zijn weerkaarten. Hij spreekt van zomerweer “van het type dat veel Belgen niet verkeerd vinden: noch te warm, noch te koud”. Vanaf wanneer mogen we dat perfecte vakantieweer verwachten? En

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries plaatst zich als eerste voor de finale, zo dadelijk Van Gerwen-Smith in andere halve finale

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

LIVE. “Droom vervuld? Zeker!”: duimpje omhoog bij Mbappé na medische keuring, nu al druk aan Bernabéu voor “grootste presentatie ooit”

De fans van Real Madrid kruisen vanmiddag klokslag 12 uur met felrood in de agenda aan. Op dat tijdstip wordt Kylian Mbappé (25), de nieuwste ‘galactico’, met open armen ontvangen in wat de grootste en spectaculairste presentatie van een voetballer ooit moet worden. Daarvoor spaart Real kosten noch moeite, met een vuurwerkshow geïnspireerd op het recente optreden van Taylor Swift

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries lijkt op weg naar eindzege, kan Van Gerwen het tij nog keren?

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Wat staat er te gebeuren als Joe Biden toch nog uit de verkiezingsrace stapt?

De kans dat de huidige president Biden uit de verkiezingsrace zal stappen wordt met de tijd groter. Verschillende Democratische zwaargewichten hebben zowel openbaar als privé al laten uitschijnen dat het tijd is voor de 81-jarige om er de brui aan te geven. De positieve coronatest lijkt daarbij een ‘elegante uitweg’. Maar wat gebeurt er als Biden effectief zijn kandidatuur loslaat?

Lees meer »

Waarom we nog lang mogen wachten op een Vlaamse én federale regering: “Net als Vlaanderen kiest De Wever voor de trage, maar gestage aanpak”

In Wallonië hebben de ministers al de eed afgelegd, in Vlaanderen worstelen de onderhandelaars zich nog steeds door de eerste onderhandelingsteksten. Hoe komt het dat er in het zuiden van het land zo snel een regering was? En waarom kan dat niet in Vlaanderen of op het federale niveau? “In de Vlaamse en federale formatie gooit men het over een

Lees meer »

Duo Tibo Vyvey/Niels Van Zandweghe mag ambitie koesteren in roeien op Olympische Spelen in Parijs

Tibo Vivey en Niels Van Zandweghe zullen de Belgische (en West-Vlaamse, red.) kleuren verdedigen in het roeien op de aankomende Olympische Spelen in Parijs. “We zijn goed voorbereid en alles verloopt zoals voorzien op training”, klonk het dinsdag in Antwerpen in een van de basiskampen van ‘Team Belgium’.
The post Duo Tibo Vyvey/Niels Van Zandweghe mag ambitie koesteren in

Lees meer »