Influencer krijgt boete van 1.800 euro omdat ze verboden ‘roze strand’ betrad

Een influencer uit Dubai pakte enkele dagen geleden uit met foto’s van een bezoek aan een ‘roze strand’ op Sardinië. Maar dat is verboden en dus kreeg ze een boete van 1.800 euro. Dat melden lokale media.

 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Kate Middleton woont mannenfinale op Wimbledon bij en krijgt staande ovatie

Bij de mannenfinale op Wimbledon heeft de Kate Middleton een staande ovatie gekregen. De Britse prinses heeft enkele maanden geleden besloten al haar koninklijke taken op te schorten omdat ze een kankerbehandeling ondergaat. Haar aanwezigheid op het tennistoernooi is het 2e publieke optreden sinds dat nieuws bekend raakte. Middleton was er samen met haar dochter prinses Charlotte en zus Pippa

Lees meer »

Vlaanderen mist doel voor terugkeer langdurig zieken

Vlaanderen stelde zich vorig jaar als doel 10.000 lang­durig zieken naar werk te begeleiden, maar dat cijfer werd niet gehaald. Bovendien vindt maar een fractie van de mensen die in zo’n traject stappen effectief werk. Dat schrijft De Tijd dinsdag op basis van gegevens die de krant opvroeg bij arbeidsbemiddelaar VDAB.

Lees meer »

Krijgen we nog zomerweer in juli na het onweer en de regen? “Ook na weekend kans op donder en bliksem”

Een wisselvallig weerbeeld domineert momenteel onze zomer. Af en toe breekt het mooie zomerweer erdoor met wat zon en warmte, maar al snel volgt er dan gedonder en gebliksem. Zo zorgde zwaar onweer dinsdag voor heel wat overlast met wind- en waterschade. Ook volgende week lijkt het weer prijs te zijn. Weeranalist Nicolas Roose duikt voor ons in de weerkaarten.

Lees meer »

‘Rust’-proces: acteur Alec Baldwin handelde nalatig, zegt aanklager

In aanwezigheid van een zichtbaar gespannen Alec Baldwin zijn de pleidooien gestart in het proces tegen de acteur voor een fatale schietpartij tijdens het filmen van de western ‘Rust’. “Uit het bewijs zal blijken dat de persoon die met een echt pistool speelde en de basisregels van wapenveiligheid overtrad, de beklaagde Alexander Baldwin is”, zegt aanklager Erlinda Johnson in de

Lees meer »

Familiefortuin van 37 miljoen euro en geen testament: hoe de familie d’Udekem d’Acoz omgedoopt werd tot d’Udekem d’Ambras

Zelfs een van ’s lands adellijkste geslachten is niet immuun voor gehakketak over geld, kuiperijen en achterklap, met pijnlijke rechtszaken als orgelpunt. De familie d’Udekem d’Acoz werd decennialang verteerd door een aanslepende erfeniskwestie met in de hoofdrollen Patrick — vader van koningin Mathilde — en zijn broer, nonkel Henri.

Lees meer »

Trump trekt plots de kaart van de verzoening. Expert Amerikaanse politiek: “Hij drumt Biden in de hoek”

In het eerste interview na de aanslag zei Donald Trump dat hij de toespraak die hij voor de Conventie in Milwaukee later deze week had weggegooid. Trump wil nu volop de kaart van de “vereniging” trekken. “Zijn marketingteam heeft de aanslag strategisch schitterend aangepakt”, zegt professor Amerikaanse politiek Herman Matthijs (UGent, VUB) aan HLN. Hier legt hij uit hoe zijn

Lees meer »