Help, monsters op de moderoute van campus Annuntiata!

De leerlingen Kunst en creatie en Creatie en mode van campus Annuntiata kregen bij de start van het schooljaar een spreekwoordelijk ei. Aan hen om het uit te broeden. De inhoud? Een monster … dat diep in elk van ons verscholen zit of dat ze uit oude verhalen, mythes en sagen opdiepten. Elke leerling ging hiermee creatief en met een persoonlijke insteek aan de slag. Op vrijdag 31 mei werden de werken op verschillende locaties gepresenteerd aan het publiek. Na de officiële opening met directie en burgemeester konden de bezoekers de creaties bewonderen op campus Annuntiata, in de gebouwen waar tot voor kort de muziekacademie haar stek had en in de Veurnse bibliotheek. De leerlingen namen maar liefst 650 mensen mee op tocht langs de diverse monsterlijke locaties en creaties en dat ontlokte heel wat blikken vol bewondering en verbazing voor de jonge ontwerpers. (MVO/foto MVO)

The post Help, monsters op de moderoute van campus Annuntiata! is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Na uitvaart motorcrosser Eddy De Roust (63) volgt een ereronde op circuit Zwaanhof

In de bomvolle aula van het uitvaartcentrum Denolf in Zwevezele vond op zaterdag 13 juli de uitvaart van Eddy De Roust (63) uit Wingene plaats. Hij overleed een week eerder op het motorcrossterrein Zwaanhof in Komen-ten-Brielen. De ervaren crosser maakte een ongelukkige val en overleefde dat niet.
The post Na uitvaart motorcrosser Eddy De Roust (63) volgt een ereronde

Lees meer »

Goud voor Ludwig en Marleen

Op zaterdag 6 juli werd het gouden echtpaar Ludwig Mattan en Marleen Coopman uit de Klaverstraat officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis.
The post Goud voor Ludwig en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor 8560 met een nieuw lokaal project naar de kiezer in Wevelgem: “Er is nood aan een onafhankelijke lijst”

Eerder onverwacht is er met Voor 8560 een nieuwe lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober in Wevelgem. “We gaan in de eerste plaats voor Wevelgem, Gullegem en Moorsele, dit staat helemaal los van de Vlaamse en nationale politiek”, zegt Benoit Verstraete. “Daarom bundelen we de krachten en introduceren we het nieuw lokaal project. Er is nood aan een onafhankelijke lijst

Lees meer »

“Elon Musk wil Trump steunen met 45 miljoen dollar per maand”

De Amerikaanse miljardair Elon Musk, de rijkste man op aarde, is van plan om ongeveer 45 miljoen dollar – ruim 41 miljoen euro – per maand te geven aan America PAC, een actiecomité dat de presidentscampagne steunt van de Republikein Donald Trump. Dat schrijft de Amerikaanse krant The Wall Street Journal.

Lees meer »