Geparkeerde auto staat plots aan de overkant van de straat, maar camerabeelden lossen het mysterie op

Een Nederlands koppel had hun Volkswagen Beetle op de oprit geparkeerd, maar kon het voertuig plots niet meer vinden. Hun verbazing was groot toen ze zagen dat hun auto in een voortuin aan de overkant van de straat stond, maar ze hadden geen flauw idee wat er gebeurd was. Tot ze beelden van hun beveiligingscamera bekeken. Blijkbaar hadden ze de handrem niet goed aangetrokken, waardoor de wagen uit zichzelf van de oprit rolde. “Onze Kever – Herbie – had blijkbaar zin in een uitstapje”, klinkt het. “Verbazingwekkend dat alles zo vlot ging.”

 

Meer krantenkoppen in België

Bezetters moeten Bloemekeswijkbos in Gent verlaten van rechter: “We zitten in de bomen, dat ze ons maar komen halen” 

In Gent moeten de actievoerders die het Bloemekeswijkbos al bijna een maand bezetten op bevel van de vrederechter het terrein verlaten. Op de site in deelgemeente Wondelgem plant De Lijn een nieuwe stelplaats. De actievoerders protesteren daartegen, omdat het stukje natuur daardoor zou verdwijnen. Van de rechter moeten ze vandaag vertrekken. Doen ze dat niet, dan kunnen er verdere stappen

Lees meer »

Ramkraak in Geluwe, 4e in 3 weken tijd in grensstreek

Zaterdagnacht is opnieuw een ramkraak gebeurd in de grensstreek. Deze keer was de zaak Comme Chez Nous, die bij een tankstation ligt, het doel van de daders. Ze gingen aan de haal met sigaretten en geld. Donderdag nog reed een inbreker in Lauwe het raam van een fruitwinkel aan diggelen.

Lees meer »

Parket Halle-Vilvoorde legt grootschalig netwerk van witwaspraktijken bloot

Het parket en de federale gerechtelijke politie (FGP) van Halle-Vilvoorde hebben een grootschalig netwerk van witwaspraktijken blootgelegd. Bij 13 huiszoekingen in Halle-Vilvoorde, Brussel, Bergen, Waals-Brabant, en Charleroi werden 8 personen opgepakt, die allemaal zijn aangehouden. Tijdens de huiszoekingen nam de politie ook 440.000 euro cash in beslag en blokkeerde ze 500 bankrekeningen.

Lees meer »

Private William McCann krijgt eindelijk een officiële grafsteen: “De eindmeet net niet gehaald”

Het Britse Ministerie van Defensie organiseerde een herdenkingsplechtigheid bij het CWGC-gedeelte van de gemeentelijke begraafplaats in Stasegem voor de inwijding met militaire eer van de grafsteen van Private William McCann. Hij was er al begraven, maar werd recentelijk geïdentificeerd door DNA-onderzoek.
The post Private William McCann krijgt eindelijk een officiële grafsteen: “De eindmeet net niet gehaald” appeared first on

Lees meer »

Deskundige moet oordelen over verwondingen van café-uitbaatster na aanval

De rechter in Veurne heeft een deskundige aangesteld die moet oordelen over de verwondingen die een café-uitbaatster opliep tijdens een aanval op 8 juni. Toen werd ze door een dronken passant die op het terras inbrak hard op de kin geslagen. Ze liep daarbij een snijwonde van acht centimeter op.
The post Deskundige moet oordelen over verwondingen van café-uitbaatster

Lees meer »

Loting European Champions League Volley: Knack Volley Roeselare treft alvast twee kleppers uit Polen en Italië

Knack Roeselare kent, op één ploeg na, zijn opponenten voor de volgende Europese campagne. Met het Poolse Zawiercie en Italiaanse Milano treft Roeselare alvast twee kleppers in Poule C. De vierde deelnemer in deze poule komt uit de kwalificatieronde.
The post Loting European Champions League Volley: Knack Volley Roeselare treft alvast twee kleppers uit Polen en Italië appeared first

Lees meer »