Freddy Willockx, campagnebeest tot zijn dood: ‘Freddy was nen echten. De partij, dat was zijn lang leven’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. “Lamine zal nóg meer moeten doen om de finale te halen”: Rabiot prikkelt Yamal (maar óók Griezmann)

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Kok (28) uit Antwerpen opgepakt in Frankrijk na wilde achtervolging op scooter: man verwondt vijf agenten en blijkt zwaarbewapend

Een 28-jarige kok uit Antwerpen is afgelopen weekend in de boeien geslagen na een wilde achtervolging in het Franse Chasseneuil-du-Poitou, vlakbij het pretpark Futuroscope. Vijf agenten raakten daarbij gewond. De man bleek zwaarbewapend te zijn. Hij had vijf geweren, munitie, een geluidsdemper, een vizier, messen, een kap en handboeien bij zich.

Lees meer »

Jonge bestuurder laat het leven bij zwaar ongeval in Oedelem

Een 27-jarige man uit Maldegem is vrijdagavond om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. De twintiger belandde met zijn bestelwagen tegen een boom in Oedelem en overleed ter plaatse. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan.
The post Jonge bestuurder laat het leven bij zwaar ongeval in Oedelem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een bloemetje voor Claudine die voor de bewoners van Sulferberg zorgt

“Claudine Delbecq verdient zeker en vast een bloemetje”, schrijft Monique Logie in een mailtje aan KW. “Ze zorgt voor een drankje voor onze bende die samenkomt op dinsdag en donderdag in de residentie Sulferberg in Westouter.”
The post Een bloemetje voor Claudine die voor de bewoners van Sulferberg zorgt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat speelt zich écht af in een privésauna? Uitbaters klappen uit de biecht: “Wie dat doet, bel ik dat ze nooit nog welkom zijn”

“Goed weekend gehad?” Weinig Vlamingen die dan op en bloot durven te antwoorden: “Zeker weten! Ik ben naar een privésauna gegaan.” Want zulke etablissementen hebben een smoezelig imago. Eentje van scheefpoeperij, betaalde seks en twijfelachtige hygiëne. “Wij worden strenger gecontroleerd dan slachthuizen, en in chique hotels wordt veel meer vreemdgegaan dan hier.”

Lees meer »

KVK en stad Kortrijk sluiten nieuwe overeenkomst af rond Guldensporenstadion en jeugdcomplex

Op de gemeenteraad van maandag 8 juli werd de nieuwe gebruiksovereenkomst tussen KV Kortrijk en de stad Kortrijk goedgekeurd. De nieuwe overeenkomst garandeert op lange termijn het gebruik van het Guldensporenstadion en het jeugdcomplex voor KVK. Tegelijk biedt de overeenkomst zekerheid op een lokaal sterk verankerde club die ten dienste staat van de Kortrijkse (sport)gemeenschap.
The post KVK en

Lees meer »

KIJK. Karen Damen zal allereerste keer ‘Sneeuwwitje’ spelen niet snel vergeten: “Gelukkig heb ik al mijn tanden nog”

“Spuit die fillers er maar in, ik ben de botoxkoningin”: Karen Damen (49) zette afgelopen weekend meteen de toon tijdens haar ‘Sneeuwwitje’-première. Getransformeerd tot ‘een duistere, boze koningin’ vergat het publiek twee uur lang dat ze ooit dat vrolijke K3’tje gehuld in kleurrijke regenboogjurken was. Van protagonist naar antagonist: de switch kon niet groter zijn, maar ze bevalt. “Ik heb

Lees meer »

Ongeziene beelden in Copa América: woeste Liverpool-spits Núñez vecht met Colombiaanse fans op tribune en gooit stoel in hun richting

Onwaarschijnlijke beelden in de halve finales op de Copa América. Na de uitschakeling tegen Colombia raakten enkele Uruguayaanse spelers (!) slaags met Colombiaanse fans op de tribune. Op beelden is te zien hoe Darwin Núñez het voortouw neemt en zowel klappen uitdeelt als incasseert. De Liverpool-spits gooide zelfs met een stoel.

Lees meer »