Duitse politie arresteert 50-tal Italiaanse supporters met gevaarlijke voorwerpen op zak

In de Duitse stad Dortmund heeft de politie zaterdag voor de start van de wedstrijd Italië-Albanië een 50-tal Italiaanse supporters opgepakt. De supporters, die een risicoprofiel hebben, hadden volgens de politie gevaarlijke voorwerpen op zak. Dat meldt de Duitse politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe omkleedhokjes met douches zorgen voor extra comfort voor Oostendse strandgangers

In Oostende werd een nieuw omkleedhokje op het strand in gebruik genomen, ter hoogte van de Christinastraat. Het zal beschikbaar zijn tot eind september. De stad wil hiermee de ervaring van zowel lokale bewoners als toeristen verbeteren. Het is een realisatie van de Stedelijke Werkhuizen.
The post Nieuwe omkleedhokjes met douches zorgen voor extra comfort voor Oostendse strandgangers appeared

Lees meer »

“Niet veel kunnen redden”: Karen Damen vertelt voor het eerst hoe groot schade is na wateroverlast bij haar thuis

De kop is eraf. Karen Damen (49) beleefde afgelopen weekend de première van de musical ‘Sneeuwwitje’, waarin ze de boze koningin speelt. Een welgekomen afleiding nadat haar woning drie weken geleden onder water liep. Speciaal voor HLN blikt ze terug op die rampzalige avond en vertelt ze over haar drukke werkschema en wat er bijna fout liep tijdens haar eerste

Lees meer »

Verenigde Naties na eigen onderzoek: “Zeer waarschijnlijk” dat Oekraïens kinderziekenhuis door Russische raket is geraakt

Rusland ontkent dat het verantwoordelijk is voor de aanval van gisteren op het belangrijkste kinderziekenhuis van Oekraïne. Maar Oekraïne zegt dat het "ondubbelzinnig" bewijs heeft dat het om een directe inslag van een Russische raket gaat. Ook de Verenigde Naties concluderen uit eigen onderzoek dat het "zeer waarschijnlijk" is dat het om een Russische voltreffer gaat.

Lees meer »

“Hij was zó verlegen”: het verhaal achter de bijzondere foto’s van Lionel Messi die vier maand oude Lamine Yamal in bad stopt

Bijzondere foto’s van een twintigjarige Lionel Messi en een vier maand oude Lamine Yamal doen hun ronde op het internet. Zeventien jaar geleden stak de nu achtvoudige Ballon d’Or-winnaar tijdens een liefdadigheidsactie de huidige EK-sensatie in bad. Niemand wetende dat het ene supertalent zich eigenlijk bekommerde om het andere. “Het kostte bloed, zweet en tranen. Messi was zó verlegen.” Maar

Lees meer »

‘Gossip Girl’-acteur moest seksscène met een octopus spelen in ‘The Boys’: “Ik kreeg bijna een paniekaanval”

“Toen dacht ik wel: hoe gaat dit werken?” Chace Crawford (38) raakte bekend door zijn rol als Nate Archibald in ‘Gossip Girl’, maar tegenwoordig speelt de Amerikaanse acteur mee in de Amazon-serie ‘The Boys’. Al gaat het daar net iets minder glamoureus aan toe. Zo moest Crawford ooit een seksscène moet een octopus spelen. “Hij veranderde één shot voor mij.”

Lees meer »